Oglas
· · Komentari: 0
VEŽBAJTE SA MARIJOM

Potreban je samo 21 minut: Ove subote radimo HIIT TRENING sa trenerom Marijom (VIDEO)

Svakog vikenda na Magazinu Novosti vežbajte sa našim profesionalnim trenerom Marijom Stojanović i započnite dan na najbolji način.

1607773199_IMG_4764.jpg
Oglas

Danas radimo Hiit trening, to je trening visokog intenziteta sa intervalima. Prednost ovog treninga je to što kratko traje, poboljšava rad kardiovaskularnog sistema, a odličan je i u topljenju masti.

Današnji trening traje 21 minut, imate 7 vežbi, svaku ponovite po tri puta. Sve vežbe su u trajanju od 40 sekundi, a 20 sekundi odvajate za pauzu, nakon koje sledi druga vežba.

1. Džamping džek

Ruke držite napred, kao na snimku. Stomak je stegnut, a ruke su u nivou ramena. Radite 40 sekundi, a onda 20 sledi pauza od 20 sekundi. Obratite pažnju na disanje.

Pročitajte još: TRENIRAJTE NOGE, ali i POZITIVNU ENERGIJU: Sa našim trenerom Marijom danas radimo upravo ove vežbe (VIDEO)

2. Iskorak

Jednom nogom radite iskorak unazad, vratite se, a nakon toga uradite drugom nogom. Potom radite skok čučanj. Stomak sve vreme treba da ostane stegnut. Takođe, radite 40 sekundi, a onda 20 sekundi pauze.

3. Položaj u uporu

Nalazite se u uporu (kao na snimku). Šake su ispod ramena, a stomak je stegnut. Telo je u neutralnoj poziciji. Kolenima idete što više ka krudima. Sve vreme pazite na disanje.

4. Skok

Iz polučučnja obema nogama u isto vreme skačete u stranu. Takođe, dočekujete se obema nogama. Podižete nogu, tapšete i ponovite. Noga treba da bude što više podignuta gore. Sve vreme ste malo nagunuti ka napred. Vežba kao i ostale traje 40 sekundi.

Pročitajte još: BOLOVI U VRATU se uspešno rešavaju ovim vežbama (VIDEO)

5. Cik-cak vežba

Kako biste uradili ovu vežbu potreban je neki čvrst predmet, kutija, teg, šerpa šta god vam je pri ruci. Radite cik-cak nogama dodirujući predmet (kao na snimku). Sve vreme aktivne su i ruke.

6. Skok iz čučnja

Radite skok iz čučnja. Zadnjica je iza, kolena u stranu. Sve vreme obratite pažnju na disanje. Kod ove većbe najbitnije je da leđa budu prava.

Pročitajte još: Aktivirajte sve mišiće: Ove subote sa trenerom Marijom radimo trening za CELO TELO (VIDEO)

7. Skok do upora

Nalazite se u početnom položaju sa sklek ili plenk. Stomak je stegnut, skačete u stranu i podižete se gore. Kada se nalazite u položaju za plen stomak je stegnut, a kukovi ne treba da propadaju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas