Oglas
· · Komentari: 0
TUŽNO

Potresna ispovest bivšeg modela Viktorije Sikret: "Godinama sam trepela seksualno zlostavljanje, a primoravali su me i na drogu" (VIDEO)

Bivša manekenka Bridžit Malkom, otkrila je da brend ima lop uticaj na modele

1625223693_bridzit.jpg
Foto: Printscreen / Instagram /bridgetmalcolm
Oglas

Bridžit je na svom Tik Toku ispričala, da Viktorija Sikret veoma loše utiče na svoje modele, kao i da osnaživanje žena prikazuju kao šalu.

Pročitajte još: "Sto dolara zato što si kučka i lepa": Ispovest sponzoruše koja ima svoje "robove"! (FOTO/VIDEO)

Iako su se godinama suočavali sa kritikama, ova bivša manekenka iznela je sve detalje zlostavljanja koje je godinama trpela.

Godinama je trpela seksualno zlostavljanje

Bridžit je otkrila da joj je zdravlje bilo ugroženo, jer je nehranjena šetala modnim pistama, noseći modele Viktorije Sikret.

- Pronašla sam grudnjak sa jedne od revija iz 2016. godine. Ovo je veličina 30A, a sada sam na 34B. Sada mi je telo zdravo - rekla je u snimku koji je veoma brzo postao viralan.

@bridgetmalcolm

too little too late Victoria’s Secret ##victoriassecret ##victoriasecretshows ##CompleteMyLook ##MyColoredHair

♬ original sound - Bridget Malcolm

Ona je otkrila sve o poremećaju u ishrani, ali i da su je agenti terali da koristi kokain, primoravali na seks i neprestano je terali da mršavi. Tvrdi kako je jedan stariji muškarac više puta seksualno zlostavljao, zbog čega je patila od depresije.

 

@bridgetmalcolm

TW: sexual harassment.

♬ original sound - Bridget Malcolm

Ovaj brend napustila je 2019. godine, a danas radi sa brendovima koji joj ulivaju sigurnost.

 

@bridgetmalcolm

TW: sexual harassment. Remember when playboy tried to be trendy? Lol. Part 3 up

♬ original sound - Bridget Malcolm

Ovaj brend napustila je 2019. godine, a danas radi sa brendovima koji joj ulivaju sigurnost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas