Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Eltona Džona 24 sata delilo od smrti: Slavni pevač progovorio o borbi za život

Slavni muzičar otvorio dušu i otkrio o sebi nepoznate detalje

1597735401_elton-dzon.jpg
Foto: YouTube printscreen /2Cellos
Oglas

Elton Džon ispričao je da su ga samo 24 sata delila od smrti, nakon operacije raka prostate koju je imao 2017. godine.

Pročitajte još: Iz vile od 700 000 evra u podstanare: Emina Jahović uživa u novom domu u Istanbulu (FOTO)

Muzičar je progovorio o svojoj borbi i opisao je sve u knjizi "Ja" koja će uskoro biti objavljena. Dejli Mejl, došao je u posed pojedinih delova knjige u kojima je Elton opisao, da je tokom rutinskog lekarskog pregleda, otkriveno da ima rak prostate. U tom momentu doneo je odluku da ne bude podvrgnut hemioterapiji, nego je želeo da bude operisan, a samim tim, morao je i da otkaže veliki broj koncerata koje je zakazao.

Da stvar bude još gora, nakon operacije dobio je infekciju, koja je bukvalno mogla da ga košta života: - Imao sam mnogo sreće. Doktori su rekli mom mužu da me od smrti dele 24 sata. Da sam ostao na turneji dan duže, sada me ne bi bilo-  rekao je Elton Džon.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas