· · Komentari: 0
TUŽNO

Kako je to kad se raspadaš u nepodnošljivim bolovima... POTRESNI DETALJI iz života Isidore Bjelice

Spisateljica nije krila kroz kakve muke je prolazila poslednjih godina

1596710602_isidora.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV B92

Isidora Bjelica preminula je juče u 52. godini, nakon duge borbe sa rakom jajnika. Iako je otvoreno govorila o svojoj bolesti, nikada nije pokazivala zapravo koliko joj je teško.

Pročitajte još: Ovo su SIMPTOMI opake bolesti zbog koje je preminula ISIDORA BJELICA: "TIHI UBICA" - kad ga primetite bude KASNO

Bolove koje je trpela bili su nesnosni, a jednom je čak javno pričala kako se zalaže za eutanaziju ljudi:

- Vrlo zanimljivo, jako smo samilosni prema kucama, macama, konjima što je divan izraz ljubavi, ali zato čoveku ne mogu da se olakšaju najstrašnije muke kada je jasno da je kraj - rekla je svojevremeno Isi napominjujući krz koje bolove prolazi i da to ne bi poželela ni najvećem neprijatelju: 

 

- Ne bih poželela tim ekstremistima da dožive ili vide kako je to kad se raspadaš u nepodnošljivim bolovima, kada si postao biće bez ijedne ljudske osobine jer si samo čista bol, ostaci čoveka koje se raspadaju u najstrašnijim mukama i kad je jasno da nema šanse da ti bude bolje već je to agonija koja traje

- Eutanazija treba da bude pravo izbora svakog čoveka kao što su pravo kartice za davaoce organa - pa ko zbog svojih ubeđenja ne bi da spasi nečiji život ok - njegova moralna odluka - ali moramo da imamo pravo na milost kao kuce, mace i konji. Eutanazija mora biti pravo izbora - pa ovi protivnici neka budu milostivi prema ljubimcima, a sebe slobodno nek izlože najjezivijim mukama raspadanja i najmonstruoznikeg bolnog kraja! - javno je govorila tada o svojim stavovima i zalaganjima.

Pročitajte još:  "Organizuj neku žurku u belom, nisam ti ja za tugu...": Ovo je POSLEDNJA ŽELJA Isidore Bjelice (FOTO)

Takođe, spisateljica je otkrila i da je nekoliko puta bila prevarena: - Mnogo puta sam iskusila prevaru u ljubavi, prijateljsku, a o materijalnoj prevari da i ne govorimo. Ali, to je sve život. Sve dođe i prođe. Čovek ne treba da gubi veru, jer će uvek biti nekog ko će da vas voli i da vas prevari - otkrila je Isidora.

Komemoracija i sahrana poznate spisateljice, biće naknadno objavljena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.