Oglas
· · Komentari: 0
BRAK I VEZA

Potvrdilo i istraživanje! Muškarci koji imaju OVAKVE žene su 10 puta SRETNIJI od ostalih!

Iako je nekima izgled pri odabiru partnera prioritet, istraživanje je ipak pokazalo da je to zapravo najmanje bitna stavka.

1615365565_Capture.JPG
Fot: Pixabay
Oglas

Istraživanje je pokazalo kako su su muškarci koji imaju punašnije odabranice, sretniji od muškaraca koji su u vezama s mršavim ženama. I to čak 10 puta.

Muškarci koji imaju punačke žene češće se smeju od muškaraca s mršavim suprugama, i znatno su sretniji. Mršave žene češće su rezervisanije, fokusiranije na izgled i manje ekspresivne što utieče i na njihov odnos s muškarcem s kojim su u vezi, navodi se u zaključcima.

Dodaju i kako punačke žene lakše rešavaju probleme i konflikte u vezama.

Foto: Instagram/ screenshot kimkardashian

Čak je i istraživanje naučnika sa Fakulteta za psihologiju u NJukaslu pokazalo da se čak i momci više okreću za punačkim damama nego mršavim.

To pogotovo važi za one koji su pod stresom, zaključili su istraživači. Da bi ocenili koji tip žena u određenim situacijama muškarce privlači, oni su ispitanike podelili u dve grupe. Jedna se ponašala kao da je na važnom razgovoru pred velikim auditorijumom i morala je brzo da podeli broj 1.022 sa 13.

Potom su svi ispitanici birali fotografije devojaka koje im se sviđaju. Ispostavilo se da su svi muškarci koji su bili u stresu birali fotografije punačkih žena.

- Ovakva odluka se povezuje sa evolucijom koja ih je tako programirala - rekao je profesor dr Martin Tovi, član istraživačkog tima.

- Standardi lepote i privlačnosti se menjaju u zavisnosti od konkretne situacije. U kriznim trenucima jači pol se više oslanja na punije dame, radi lakšeg opstanka i produženja vrste.

                   Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas