· · Komentari: 0
PRVI ROĐENDAN

POZNATA SRPSKA MANEKENKA proslavila prvi rođendan preslatkoj ćerkici (FOTO)

Nina Seničar i američki glumac Džej Elis proslavili su prvi rođendan ćerki Nori.

1604997382_777.JPG
Skrinšot / instagram / ninasenicar

Lepa manekenka uživa u roditeljstvu, pa je svoje obožavaoce putem društvene mreže Instagram, odlučila da obraduje fotografijama sa prvog rođendana.

Nina od 2012. godine živi u Americi. Tokom 2016. i 2017. vodila je kviz "Ja volim Srbiju" na RTS-u, kao i četvrtu sezonu šou-a "Tvoje lice zvuči poznato" na TV Prvoj.

Pročitajte još: Nina Seničar objavila FOTOGRAFIJU SA ĆERKOM i raznežila sve (FOTO)

Ona je od 2015. godine su skladnoj vezi sa glumcem Džejom Elisom, a prošle godine su dobili ćerkicu koju su nazvali Nora Grejs.

Mala Nora juče je napunila godinu dana, a Nina je pokazala kakvo iznenađenje i rođendansku proslavu su Džej i ona upriličili ovim divnim povodom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naš prvi rođendan 🤎 . Il nostro primo compleanno 🤎 . Our first birthday 🤎

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

Pročitajte još: Nikad viđena fotografija iz 1967... Brat princeze Dajane objavio zajedničku sliku iz detinjstva (FOTO)

Proslavu su ulepšavali baloni u raznim bojama, kao i rođendanska torta sa slovima njenog imena.

"Naš prvi rođendan",  napisala je Nina u opisu fotografija, ispod kojih su joj pratioci čestitali.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.