Oglas
· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

Poznate mame ispratile mezimice u PRVI RAZRED - Obe imaju NEOBIČNA IMENA! (FOTO)

Vreme je za školu i u domovima poznatih.

1630486215_pjimage--3-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ mare.veljkovic/ana.stajdohar
Oglas

Sa prvim septembrom mnogi prvaci se suočavaju sa novim životnim izazovima. Ponosni roditelji širom zemlje ispraćaju prvačiće u školske klupe. 

U istoj ulozi su se našle i dve poznate dame, pevačica Ana Štajdohar i voditeljka "Slagalice" Marija Veljković.

Pročitajte još: GLAMUR U SEPTEMBRU! Deca slavnih krenula u gimnaziju, a školarina je kao stan u Beogradu: Za njih godina košta 76.000 EVRA! (FOTO)

Prvačići

Ana sa kolegom Nikolom Demonjom ima dvoje dece, ćerku Niu, koja je upravo krenula u školu i sina Lava koji ima četiri godine.

Nasmejana porodica je pozirala ispred osnovne škole, a mala Nia je bila prava dama u crnoj haljinici i baletankama, dok je brat došao da joj da podršku u kostimu Betmena.

 

Voditeljka Marija Veljković ima troje dece sa arhitektom Milanom Milovanovićem, Đurađa (9), Rosu (7) i Nevu (4). Rosa je upravo krenula u prvi razred, a Marija je emotivnom porukom poželela naslednici polazak u školu:

"Kao da još uvek čujem... "Devojčica, 4150gr". Bila je velika, roze i imala oči kao dugmiće. Najlepša roze beba na svetu....
Zašto ovo pišem...
Zato što je sutra 1. septembar, i moja roze beba kreće u školu... Moj zevzek i moja ljubav postaje đak.
Srećno sutra svim mamama koje su u "istom sosu" (emotivnom)"

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas