· · Komentari: 0
RAZVOD

Poznati glumački par se razvodi nakon pet godina braka?

Poznati par navodno je stavio je tačku na petogodišnji brak

1602055864_marija-bergam.jpg
Foto: Youtube printscreen/CobraFilmOfficial

Marija Bergam i Radivoje Raša Bukvić, odlučili su da nakon se pet godina provedenih u braku, razvedu.

Pročitajte još: Ovo je NAJPLAĆENIJA GLUMICA na svetu: Prestigla je čak i Anđelinu Džoli

Prema rečima izvora, neko vreme su sve držali u tajnosti, a onda su najbližim prijateljima rekli. Njihov razlaz dogodio se početkom godine.

- Pre korone su se razišli, a do ove odluke su došli jer su se razilazili u mišljenjima i stavovima. Oni su to želeli da urade već neko vreme, ali nikako nisu uspevali. Nemaju oni burne svađe i rasprave, prosto, sa vremenom su shvatili da nisu jedno za drugo, nisu se našli. Imaju različite želje i interesovanja, u jednom trenutku putevi su im se skroz razišli. Karakteri su im drugačiji i onda ne funkcionišu kako treba. Na početku je to sve delovalo idilično, ali već neko vreme im ne cvetaju ruže u braku i dogovorom su došli do zaključka da je najbolje da se razvedu. Nije posredi nikakva prevara ili bilo šta tog tipa. Ostali su u dobrim odnosima, čuju se i ponekad vide, ostali su u prijateljskim odnosima. Prosto, kod njih su se emocije i ljubav ugasili - otkriva izvor upućen u celu situaciju, i dodaje da je glumac napustio njihov dom.

Pročitajte još: Naša glumica na originalan način demantovala da je trudna (FOTO)

Raša se odselio, a Marija je ostala u stanu u kom su pre živeli. Naravno, sin im je na prvom mestu i zbog njega su rešili da sve to ide mirnim putem. Već neko vreme pričaju o razvodu, svi njihovi najbliži to znaju, tako da to više nije tajna. Dosta su vagali, razmišljali, ipak, teška je to odluka. Ne znam samo da li je sve to papirološki sređeno pa da su zvanično razvedeni - zaključio je izvor.

Ovim povodom mediji su kontaktirali Mariju, koju su upitali da li je tačno da su se razveli, na šta je ona zbunjeno odgovorila: - Još nismo, mislim, mi se nismo... ne znam zbog čega vam je to interesantno da pišete. Nismo se razveli, ali nemojte da pišete na tu temu, jer zaista ne želim da pričam o svemu tome što se dešava - rekla je glumica, dok je Radomir dodao da je razvod privatna tema, te da o njoj neće da govori.

Pročitajte još: Glumica Marina Ćosić podelila je RADOSNE VESTI: "2020 godina nam je NAJVEĆU ŽELJU ipak ispunila!"

 - To je moja privatna stvar, to se vas ne tiče. To nisu teme o kojima možemo da pričamo, to su tračevi - poručio je on.,

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.