· · Komentari: 0
POZNATI

Na proslavi Dana zaljubljenih Dženifer Lopez briljirala savršenim stajlingom (FOTO)

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez ove godine su Dan zaljubljenih proslavili ranije, a evo i zašto.

1613141837_Depositphotos_274657082_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Kada ste Dženifer Lopez, svaki izlazak je događaj - tako da, štikle na platformu odgovaraju svakoj prilici. U sredu je poznati par izašao kako bi ranije proslavio Dan zaljubljenih, jer poznata diva od 14. februara ima zakazana snimanja.

Pročitajte još: Dženifer Aniston raspametila seksi rođendanskim selfijem (FOTO)

Popularna glumica i pevačica je na sebi imala široku belu haljinu, crno-belu torbu, a na nogama interesantne sandale sa ogromnom platformom - takođe u beloj boji.

Pre nekoliko dana, magazin "Allure" je objavio naslovnicu sa ovom popularnom zvezdom, gde je ona otkrila da su ona i Rodrigez zajedno išli na terapije tokom pandemije. - Morali smo da poradimo na sebi. Odradili smo terapiju. Mislim da nam je to zaista pomoglo našoj vezi. 

Pročitajte još: BIZARNI STRAHOVI: Da li znate čega se boje svetske zvezde?

Dženifer i Aleks Rodrigez su se verili još 2019. godine a venčanje je planirano za leto 2020. Međutim, zbor virusa korone svadba je odložena.

- Bila je to velika stvar. Planirali smo mesecima, a sve to je trebalo da bude u inostranstvu. Možda nije bilo pravo vreme. Počneš da razmišljaš o svim tim stvarima - kako sve ima neku vrstu savršenog, božanskog trenutka - rekla je Dženifer.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.