Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

PRAKTIČNA ideja za male prostore: Iskoristite zaboravljeni deo stana na najbolji način! (VIDEO)

Običan, neupadljiv deo zida može, uz malo mašte, postati krajnje dekorativan i uz to praktičan kutak.

1622705441_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko
Oglas

Dizajner enterijera sa kanala majstorskooko, i ovog puta nas je obradovao kreativnom idejom koja transformiše nedovoljno iskorišćen prostor u mesto koje širi pozitivnu energiju i uz to ima i praktičnu svrhu, što je u malim prostorima, verovatno i najbitnije.

Kako iskoristiti mali prostor?

Sve što vam je potrebno je da izaberete uzak deo zida i okrečite ga u boju koja će se slagati sa ostatkom prostorije (ne bojite ceo zid, već samo deo ispod nivoa prekidača za svetlo ili na zidu bez prekidača, u toj visini). Na vrhu zakucajte tanku dasku i tako učinite i na ostalim stranama, tako da pravite okvir.

Možete daščicama da pregradite u "unutrašnji" deo.

Pročitajte još: Pogledajte zašto je OVAJ sto idealan za sve ljubitelje piknika! (VIDEO)

Na vrh stavite tri kukice, koje mogu da vam služe za kačenje (tu mogu da vam stoje, šešir, torbica ili ukras..).

Na ovaj način ste osvežili prostoriju i uneli novu energiju, a u isto vreme ste dobili mesto za kačenje, koje je u malim prostorima pravi spas. Tu uvek može da vam stoji nešto što uvek nosite kad izlazite iz kuće ili se možete opredeliti da tu držite dekorativne predmete.

Kako tačno izgleda ce postupak, pogledajte na snimku ispod.

 PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas