Oglas
· · Komentari: 0
dvorište

Pratite ove stvari pri uređenju EKSTERIJERA: Boja VRATA je važna, a lepa BAŠTA daje energiju

Majstori Feng Šuija ističu kako je važno jednaku pažnju posvetiti i spoljašnjem i unutrašnjem "čišćenju", kako bi energija u prostoru mogla nesmetano da teče, jer nema smisla fokusirati se samo na enterijer, ako je eksterijer obavijen negativnim faktorima.

1598432108_Depositphotos_46482781_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Najefikasniji pristup je kreiranje najboljeg mogućeg Feng Šuija u okruženju kuće, kako bi kroz nju tekla pozitivna energija. Postoji mnogo praktičnih načina za rešavanje najčešćih Feng Šui izazova vezanih za kućni eksterijer.

Pročitajte još: Ako su vaši PEŠKIRI GRUBI I SMRDE evo kako im vratiti svežinu i mekoću u 4 JEDNOSTAVNA KORAKA (FOTO)

IZBOR BOJA KOJE OPISUJU KUĆU

Foto: Deposit

Dva su jednostavna poteza za poboljšanje energije oko kuće:

1. postizanje harmonije izborom boja koje nadopunjuju prirodno okruženje

2. izbor boja kuće na osnovu elemenata po rođenju svakog člana porodice

Jednstavnije rečeno, kuća i njeno okruženje treba da čine skladu celinu koja se stapa sa svojom okolinom i karakterom članova porodice.

Pročitajte još: Šta se tačno dešava kada pustite vodu u WC šolji, a NISTE SPUSTILI POKLOPAC? (FOTO)

STVARANJE SNAŽNOG FENG ŠUIJA ULAZNIH VRATA

Prema Feng Šuiju, svaka kuća dobija svoj Chi iliti energetsku ishranu kroz svoja ulazna vrata. Što su ulazna vrata jača, zdravija i uravnoteženija, to je bolji i kvalitet energije dostupan onima koji u kući žive. Potrebno je odabrati snažnu boju za ulazna vrata, onu koja iskazuje vaše najiskrenije misli.

Lepa bašta daje dobru energiju!
Foto: Pixabay

PROMOCIJA DOBROG FENG ŠUIJA U BAŠTI

Dobar Feng Šui u vrtu ili bašti će vam pomoći da privučete visokokvalitetnu energiju, koja će prijati svim vašim čulima. Veličina bašte nije bitna stavka za ovu misiju. Iako je divno biti okružen predivno uređenim i skladnim velikim vrtom, čarolija jednako može da postoji i u malom ali lepo dekorisanom prostoru.

Pročitajte još: Ova ČETIRI predmeta u KUHINJI imaju ROK TRAJANJA i treba ih ZAMENITI

PROCENA ZEMLJIŠTA I POLOŽAJA KUĆE

Ako ste u prilici da kuću gradite iz temelja, obratite pažnju na zemljište na kom stojite. Vegetacija na parceli daće vam uvid u cirkulaciju energije na datom mestu. Ako je bujna i puna života, velike su šanse da će se i na vas preneti energija koja je tu prisutna. Ako je mesto opustošeno i ako deluje beživotno, vrlo ćete teško na takvom prostoru doživeti prosperitet.

Obratite pažnju na zemljište, vegetacija treba biti bujna!

Pročitajte još: VEOMA JE VAŽNO gde su OGLEDALA u vašem DOMU: Ovo kaže FENG ŠUI

SUOČAVANJE SA VELIKIM DRVETOM ISPRED KUĆE

Uopšteno gledano, drveće vam zaista nije neophodno u neposrednoj blizini kuće. Kao što je drveću potrebno da diše, tako je i vašoj kući potreban njen lični prostor. Drvo ispred kuće se smatra izazovnim Feng Šuijem jer ono blokira ulaz dobre energije u kuću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas