Oglas
· · Komentari: 0
domaća maska

Prava JESENJA MASKA ZA LICE: Kupite BUNDEVU

Ako volite da svoj dom ukrašavate bundevama kada jesen dođe, ako ne možete da odolite kolačima i pitama od bundeve, zavolećete i DIY masku za lice – svakako od bundeve.

1602163076_Depositphotos_26875851_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Potpuno prirodan način da osvežite svoje lice i podarite mu glatkoću i nežnost. Ako ste spremni da sa nama zaronite u sezonu bundeva i saznate nešto novo, pogledajte redove koji slede.

ZAŠTO BAŠ BUNDEVA?

Pored činjenice da je sezonski prikladna, ona je odlična za negu kože. Bundeva je bogata vitaminima A i C, kao i enzimima koji pomažu pri nezi osetljive kože. Zahvaljujući aktivnim sastojcima bundeve koža se obnavlja, postaje manje masna i znatno nežnija na dodir.

Pročitajte još: Pokazala je kako se MAJICE OTVORENIH LEĐA najbolje nose: Tri pravila su KLJUČNA

DIY MASKA ZA LICE OD BUNDEVE

Sastojci:

- pire od bundeve – kuvana sveža ili konzervirana bundeva

- jogurt 4 kašike

- med 4 kašike

- mleveni bademi 1/3 šolje

- maslinovo ulje – pola kašičice

Pročitajte još: Kako do IDEALNOG PUDERA: Prvo odaberite PODTON KOŽE

Priprema:

U posudu stavite dve šolje pirea od bundeve, a potom dodajte jogurt, med, mlevene bademe i maslinovo ulje. Smesu mešajte dok se sastojci ne sjedine. Masku nanesite na čistu i vlažnu kožu. Enzimi su aktivniji kada su vlažni, s toga napravite toplu kupku ili se tuširajte mlakom vodom oko 5-10 minuta. Uzmite čistu krpu i uklonte masku sa lica, a potom isperite ostatke. Po želji nanesite na lice hidratantnu kremu. Ostatak maske držite u frižideru i upotrebite u roku od nedelju dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas