Oglas
· · Komentari: 0
frizura

Pravimo OBRNUTU PLETENICU: Idealna za prolećne dane

Vekovima žene kosu skupljaju u pletenice. To je način da pokupite kosu, a da ne vezujete rep koji je oštećuje i može da izazove glavobolje.

1618579077_Depositphotos_162142000_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Postoji više vrsta pletenica, od klasične i riblje kosti, do komplikovanijih sa više ili manje od tri pramena.

Šetnja, posao, škola, izlazak, pletenica odgovara svim varijantama. Ukoliko vam je dosadilo da stalno pravite običnu pletenicu, ili biste jednostavno hteli da naučite još jedan tip ovakve frizure, u nastavku ćemo vam objasniti kako da napravite pletenicu naopačke.

Prvi korak

Prebacite kosu preko glave i dobro je očešljajte tako da vam četka ili češalj nigde ne zapinju. Počnite da pletete francusku pletenicu od početka vrata.

Pročitajte još: Maska za bore: Potrebni su vam samo JOGURT I KURKUMA

Drugi korak

Pletenicu završite na potiljku ili niže/više i zavežite je sa ostatkom kose.

Treći korak

Možete ostaviti rep, a možete napraviti neku vrstu punđe, bilo da želite uglađenu ili razbarušenu. Ostatak kose koji vam viri zakačite ukosnicama.

Četvrti korak

Ukoliko je potrebno, dodajte još ukosnica, a zatim celu kosu poprskajte lakom kako bi se frizura dodatno ojačala.

Pročitajte još: Navikli ste se na šminku? Zašto bi nekada kožu trebalo da odmorimo od pudera

U videu možete pogledati kako se pravi ova frizura.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas