· · Komentari: 0
modni dodatak

Pravo je vreme za ŠEŠIR, ali pazite na GREŠKU, u suprotnom će delovati RUŽNO

U hladnim danima koji su nam došli šešir će vam posebno prijati.

1603188662_Depositphotos_56933869_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Nekada je bilo nezamislivo ne videti ih na glavama žena, a danas su pomalo zaboravljeni. Retko ih viđamo na ulicama. Možda zbog užurbanog načina života nemamo vremena za detalje, ali ovaj detalj vam može dati potpuno drugačiji osećaj i energiju.

Nije važno koje je doba dana i da li ste krenuli na posao, fakultet, izlazak ili običnu šetnju, šešir možete uvek da nosite.

Pročitajte još: Ako imate SMEĐE OČI ovo su SENKE za vas: Uglavnom se pravi greška

Kada se obučete skroz jednostavno, dodajte "dozu šešira" i promeniće vaš celokupan izgled.

Pravila?

Ne postoje određena pravila pri ukalapanju šešira sa ostatkom odeće. Jedino što možete da uradite jeste da ga uskladite po boji sa još jednim komadom odeće. Recimo neka šešir i kaput budu iste boje ili šešir i cipele. Nijanse se mogu razlikovati. Trudite se samo da nemate više od tri boje na sebi.

Kada nosite minđuše i šešir, obratite pažnju da ne budu dugačke, odlučite se za neke minmalne, kako bi akcenat bio na šeširu. U suprotnom će oba detalja delovati suvišno.

Pročitajte još: Kako da se BRZO SPREMITE i uvek budete TIP-TOP sređene: Saveti za devojke koje UVEK KASNE

U ovim hladnim danima koji su nam došli šešir će vam posebno prijati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤎

A post shared by Anđelka Tomasevic (@anđelka.tomasevic) on st shared by Milica Perović (@leni_wolfy) on

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.