· · Komentari: 0
RETROSPEKTIVA

Pre Jelisavete i Ane Mihajlovski, Vuk Kostić je voleo jednu od najlepših žena sa naših prostora! (FOTO)

Svi znaju za vezu sa Jelisavetom Orašanin i Anom Mihajlovski

1617383488_Vuk-Kostic.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Vuka Kostića iz večeri u veče gledamo u seriji "Porodica", u kojoj tumači lik Milorada Ulemeka Legije, a kako svako njegovo pojavljivanje navede veliki broj žena da po ko zna koji put zaključe da je pravi mačo tip, uvek se prisetimo i poznatih devojaka koje su uspele da ga osvoje.

Pročitajte još: Tajna Noletovog trenera čuvana 25 godina: Kako je serija "Prijatelji" uticala na ljubavni život Gorana Ivaniševića! (FOTO/VIDEO)

Većina se odmah seti veze sa Jelisavetom Orašanin, o kojoj se mnogo pisalo tokom više od četiri godine ljubavi, a još više posle raskida. Oni koji imaju malo bolje pamćenje znaju da je jedan od naših najprivlačnijih glumaca tokom studentskih dana bio sa koleginicom Bojanom Stefanović, a u najsvežijem sećanju jeste veza sa Anom Mihajlovski, koja je okončana prošle godine, baš u ovo vreme.

Retrospektiva
Malo ko pamti Vukovu ljubav sa devojkom koja je bila na naslovnoj strani „Voga“, šetala modnim pistama rame uz rame sa Naomi Kembel, Kejt Mos, Sindi Kraford, Klaudijom Šifer i bila zaštitno lice modne kuće „Armani“.

Kada pomenemo da je Kostićeva nekadašnja devojka snimila reklamnu kampanju sa Brusom Vilisom, biće vam jasno da je reč o manekenki Ivani Stanković.

Pročitajte još: "Pristalica sam estetskih korekcija, ali samo kada su u meri": Aleksandra Prijović važi za pravu LEPOTICU, a priznala je da je radila na IZGLEDU (FOTO)

Sa jednom od najlepših devojaka sa ovih prostora bio je 2006. godine. Posle nekoliko meseci ispunjenih strašću veza je utihnula, a budući da se odvijala daleko od očiju javnosti, raskid je prošao bez velikog publiciteta.

Oni koji su ih u to vreme sretali govorili su da izgledaju kao savršen par.

Zanimljivo je da je Vuk ispunjavao čak i Ivanin "zahtev" da njen dečko bude mlađi od nje.

Stankovićeva je starija šest godina, a jedna od zajedničkih osobina im je otpor prema tehnološkim novitetima. Poznati glumac godinama je odbijao da kupi kompjuter, Ivana nije htela ni da čuje za pametni telefon, a oboje su profile na društvenim mrežama otvorili tek kad su shvatili da njihovi poslovi to, jednostavno, zahtevaju.

Pročitajte još: Ružno pače iz kultne serije 90tih postala je prava LEPOTICA i očekuje ŠESTO DETE (FOTO)

Međutim, još jedna poznata žena bila je u vezi sa Vukom Kostićem, a da se o tome nije pisalo. Tek nedavno saznali smo da je bio sa Ivanom Peters, i to tako što je, prilikom gostovanja, jedna od naših najboljih pevačica, na pitanje da li joj se neko poznat sviđao ili udvarao, odgovorila:

Pročitajte još: Da li ste ih PREPOZNALI? TUTNJILI su muzičkom scenom devedesetih, a njihove "GAĆE" ostale su neprevaziđene (FOTO/VIDEO)

- Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac pre svega. Kod Vuka mi se jedino ne dopada to što ide u lov. Pozdrav za njega. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli - izjavila je Ivana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.