· · Komentari: 0

Pre nego se UBILA, majka pokazala koje dete sa SLIKE će izrasti u PSIHOPATU! Pogledajte šta se desilo posle 18 godina

Britanka Džodi Viting (42), oduzela je sebi život u februaru 2017. godine, a pre tog užasnog čina ostavila je pismo za majku Džoj, supruga Martina i familiju.

1625207347_majka-sa-decom.jpg
Foto: Printscreen Youtube/Printscreen/ Miror.co.uk

Majka devetoro dece u pismu je naglasila da nije u stanju više da se nosi sa životom i ogromnom odgovornošću dok je u višegodišnjem stanju depresije usled hendikepiranosti.

U pismu je potom skrenula pažnju majci na sina Korija Bela, tada 16-godišnjaka da ima sasvim sigurno bipolarni poremećaj i da ga paze više od svih jer je, prema njenom mišljenju "u stanju svašta da uradi".

"Plašim se kako će Kori Bel izgurati u životu. Kad je ova slika nastala, imao je nepunih godinu dana. I tada mi je delovao veoma nepredvidivo, plašila sam se da će postati psihopata. Ima bipolarni poremećaj, mora da se leči. Pazite ga, on će prvi skrenuti s pravog puta", naglasila je Džodi Viting 2017. godine ubacivši zajedničku porodičnu sliku u pismo za uspomenu.

Tri godine posle Džodine smrti, odnosno kada je napunio 19 godina, Kori Bel se predozirao i umro. Pet meseci pre toga, pokušao je da na ulici ubije jednog od dilera. Majka je dobro videla još kada je bio beba (dečak koji sedi u očevom krilu desno na slici) šta se s njim može dogoditi.

Džoj Viting (67) naglasila je da je majka sjajno poznavala svoju decu.

"Tačno je znala šta će biti sa svakim detetom, a naročito sa Korijem Belom, a nije imao ni godinu dana. Napisala mi je u pismu: 'Pazi ga molim te, završiće svoj život prerano'", rekla je ona za britanski "Mirror".

Džodi Viting doživela je saobraćajnu nesreću nakon koje je ostala u invalidskim kolicima. Majka Džoj kaže da se neumorno trudila oko devetoro dece da sva budu obrazovana, dobra i pametna.

"Krivac za nesreću nikad nije pronađen. Nije bilo kamera na tom delu puta. Taj koji ju je udario kolima, ostavio ju je da leži dok nije stao drugi vozač na putu da joj pomogne.

Završila je u kolicima. Na kraju je postala zavisna od lekova i terapija. Do poslednjeg dana života govorila je samo o svojoj deci. Znala je da ih ostavlja same sa mnom i njenim mužem, ali dalje nije mogla. Od sve dece, jedino se plašila za Korija Bela. Celog njegovog života. I bila je u pravu", dodala je Džoj Viting.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.