Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Dokazala da nije TRUDNA: Britni Spirs još jednom šokirala svet (FOTO)

Pozanta pevačica, Britni Spirs, ponovo je iznenadila javnost novim obnaženim fotografijama.

1629186510_Depositphotos_347872671_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Britni Spirs u poslednje vreme nalazi se u centru priče u vezi sa time da njen otac više nema starateljstvo nad njom nakon 13 godina.

Fotografije Britni Spirs

Nakon lepih vesti da je Britni konačno slobodna, napravila je potez koji je sve iznenadio. Naime, na Instagramu je postavila fotografija u toplesu gde objašnjava da nije trudna i da nije povećavala grudi.

Pročitajte još: Sindi Kraford pokazala paradajz iz vrta pa se skinula u BIKINI i otkrila nešto na TELU (FOTO)

Sada je još jednom golom fotografijom objasnila poentu pređašnje.

- Ne ljudi, nisam povećala grudi, niti sam trudna. Pre nego što vam pokažem još slika svog tela, želim da razumete moja razmišljanja o izlaganju kože. Prema mom mišljenju, prilično je uvrnuto da kada je nekoj ženi vruće i želi da skine sloj odeće reći - ne. Ne govorim o striptiz klubu ili performansu, samo o praktičnosti da kada vam je vruće skinete majicu.

Britni je dodala da se mnogi sada bave njenim ponašanjem i karakterišu ga kao loše.

- U svakom slučaju sigurno se pitate zašto sada izlažem svoje telo. Pa zato što sam rođen na ovom svetu gola. Ja sam žena, prelepa, osetljiva žena koja treba da pogleda sebe u svom najčistijem obliku. I ne, neću snimati slike u toplesu do kraja života jer bi mi to postalo dosadno - piše Britni.

Pročitajte još: Princ Hari ide u London sa kamerom, a srešće SAMO jednog člana KRALJEVSKE porodice

Potom je dodala da jako voli svoje obožavaoce koji su neverovatni i podržavaju je svih ovih godina.

Videćemo koji će sledeći potez da napravi popularna Britni koja je sada konačno slobodna da se stara sama o sebi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas