· · Komentari: 1
EMOTIVNO

Predosetila smrt: Objava Isidore Bjelice tera suze na oči (FOTO)

Nedavno je objavila status koji je iznenadio sve njene pratioce

1596652851_isidora-3.jpg

Isidora Bjelica preminula je danas na Novom Beogradu u 52. godini, a samo mesec dana pre smrti postavila je status koji je izneadio mnoge.

Pročitajte još: Preminula Isidora Bjelica: Poznata spisateljica izgubila bitku sa opakom bolesti (FOTO)

Naša poznata spisateljica, često je pričala na temu svoje bolesti, a nakon što je odlazila na hemioterapije i lečenja, uvek je obaveštavala svoje obožavaoce putem društvenih mreža. Pre mesec dana objavila je status koje je mnoge izneadio, a mnogi su danas pomislili i da je predosetila da će nas napustiti.

Foto: Printscreen Facebook/Isidora Bjelica Pajkić

- Nisam htela da vas davim, mislila sam da mogu sama. Međutim, ovo su tako jezive fizičke i psihičke muke, da ću vas zamoliti da umolite dragog Hrista da prašta i da više završi ovu agoniju. Sve što je bilo u mojoj moći ja sam probala, ali čemu je služilo? Ničemu. Samo još više i više bola. Nažalost, izolacija mi je došla glave za moju primarnu bolest. Praštajte, Gospode Isuse Hriste, pomiluj me grešnu", započela je Bjelica tada na svom Fejsbuk profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi živimo u društvu koje po svaku cenu voli da idealizuje porodicu kao meru tradicionalnih vrednosti, ali u dualnom svetu ništa nije idealno, pa tako ni porodica- članovi naše porodice mogu biti zaista uzrok naše najveće radosti, sreće, podrške, ali neretko dešava se da su upravo baš članovi porodice ,a i bliže i dalje familije ,oni zbog kojih doživljavamo najveće tuge, razočarenja i muke. Pristupati tome sa dozom distance je jako važno jer su i prvo upisivanje sreće i drugo nesreće zapravo samo deo naše interpretacije. Da čovek ne bi patio zbog sreće koju može izgubiti apsolutnim vezivanjem za bližnje i nesreće zašto njegovi bližnji nisu onakvi kakvi bi on želeo najvažnija je inicijacija "skidanje vezanosti za bližnje" #skolazaandjele

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.