Oglas
· · Komentari: 0
PREVARILA I KAMENORESCA

PREOKRET, IZ KECA U DVOJKU! Baba Zorkin nadgrobni spomenik je HIT u Srbiji (FOTO)

Ovo je priča o tome kako je fotografija jednog nadgrobnog spomenika postala kladioničarski štos.

1623761820_zorka.JPG
Foto. FacebookPrintscreen
Oglas

To da li je fotografija izvesne Zorke montirana ili ne je potpuno nebitno. Ako i jeste, dobra je fora napravljena.

Baka Zorka je kamenorescu za života platila da joj uradi spomenik.

Kako je rođena 1914. godine, majstor je na grobu ispisao "1914 - 19.." i ostavio da se naknadno dopišu dve brojke kad dođe i taj trenutak da se Zorka preseli na onaj svet.

Međutim, ona je rešila da "prevari" kamenoresca. Ko je on da joj određuje u kom veku će da umre?

Sačekala je treći milenijum i upokojila se 2003. Zato je došlo do prepravke na spomeniku - "19" je precrtano i dopisano je "2003".

Ova priča je, kako smo na početku rekli, postala kladioničarska fora. Na Fejsbuk stranici "Prosečni kladioničar" iznad fotografije stoji komentar koji duhovito opisuje ovaj "preokret":

- Iz keca u dvojku!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas