· · Komentari: 0
moguće je

Prepoznajete li bucka sa slike? Danas je jedan od NAJUSPEŠNIJIH SRPSKIH SPORTISTA (FOTO)

- Pre nego što sam izrastao, bio sam debeli plejmejker - rekao je Nikola Jokić koga su često zadirkivali zbog viška kilograma.

1600161120_pjimage.jpg
Foto: Printscreen/ Twitter/ Daniel Dimitrijević

Srpski centar Nikola Jokić sada je jedna od najvećih zvezda NBA lige i oduševljava sve svojim partijama u Denver Nuggetsima.

Jokić je rođen u Somboru, a niko nije mogao da pretpostavi da će taj bucko postati takva košarkaška zvezda. Nije bio oduševljen treniranjem košarke zbog telesnih predispozicija, ali ga je tata ipak upisao.

- Počeo sam kao tinejdžer da treniram bez ambicija. Bio sam zaista debeo i ne mnogo visok. Igrao sam na poziciji centra, ali i na mestu beka. Driblao sam loptu po celom terenu. Igrao sam zabave radi... Sa 16 godina počeo sam da se osećam kao da bih mogao zaista da igram košarku. To je bila prelomna godina. Tada sam se iz Sombora preselio u Novi Sad – osvrnuo se na svoje početke Nikola Jokić prilikom ranijih intervjua.

Kao dete bio je zaljubljenik u konje, a košarka ga nije mnogo zanimala.

- Tada sam bio niži i puniji, ali moj otac je bio zaljubljenik u košarku i morao sam da idem. Budući da nisam bio visok, stavili su me na poziciju plejmejkera, što je doprinelo kvalitetu mojih dodavanja - ispričao je jednom Jokić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.