· · Komentari: 0
NEKAD I SAD

Prepoznajete li dečaka sa fotografije? Danas je jedan od najpoznatijih glumaca, a pre tri godine doživeo je veliku tragediju (FOTO)

Domaći filmovi i serije bez njega nisu isti

1601895999_srdjan-todorovic.jpg
Foto: Instagram printscreen/srđan__todorovic

Glumac koji je svoju filmsku karijeru započeo sa samo tri godine u filmu "Ima ljubavi, nema ljubavi", danas je jedan od najuspešnijih i najomiljenijih likova kod nas.

Pročitajte još: Ovo sigurno NISTE ZNALI o filmu "MARATONCI TRČE POČASNI KRUG" (VIDEO)

Replike iz filmova u kojima je on glumio svakodnevno se koriste, a reditelji obožavaju sa njim da sarađuju. Rođen je 28. marta 1965. godine. Pored glume bavi se i muzikom, a bio je bubnjar u grupama EKV, Bezobrazno zeleno, Disciplina kičme, Centar, Radnička kontrola.

Nakon što se oprobao u muzičkim vodama posvećuje se isključivo glumi. Završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a jedno vreme se paralelno bavio glumom i muzikom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prva uloga.

A post shared by Srđan Žika Todorović (@srđan__todorovic) on

Gotovo da nema filma i serije u kome on nije imao neku od uloga, a među njima su: "Bal na vodi", "Već viđeno", "Dogodilo se na današnji dan", "Vratiće se rode", "Zaboravljeni", "Kako je propao rokenrol", "Zaboravjeni", "Mi nismo anđeli 1,2 i 3", "Crni bombarder",  "Ivkova slava", "Senke nad Balkanom" i mnogi drugi a među poslednjim filmovimskim i serijskim ostvarenjima koje je snimio su filmovi "Južni vetar", "Hotel Beograd" i serija "Žigosani u reketu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i Nikola Kojo na pauzi snimanja serije "Vratiće se rode"(Jul,2007).

A post shared by Srđan Žika Todorović (@srđan__todorovic) on

Oženjen je Anom, a pre tri godine je doživeo veliku tragediju, kada im je iznenada preminuo u trećoj godini sin, Dejan. U pitanju je Srđan Žika Todorović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.