Oglas
· · Komentari: 0
MODA

PREŽIVELA je SVE i žene je posle čitavog veka i dalje NOSE!

Ako treba da se na brzinu spakujete prvo što treba da stavite u kofer je - bela košulja

1600677948_Depositphotos_353966470_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Da nekim slučajem mogu da zavire u početak treće decenije 21. veka, holivudske dive Ava Gardner, Lorin Bekol i Ketrin Hepbern imale bi utisak da je vreme stalo.

Pročitajte još: Uz ovih 5 JEDNOSTAVNIH SAVETA izgledaćete sređeno i kada NEMATE VREMENA za spremanje

Naime, njihov omiljeni odevni predmet, klasična bela košulja, preživela je sve trendovske diktate. A najponosnija bi bila čuvena Koko Šanel, koja je muškoj košulji boje snega podarila ženstvenost, pa tako i dugovečnost.

Nose ih svi - glumice, studentkinje, majke...

I danas je rado nose kako najpoznatije žene sveta (recimo, glumica Šarliz Teron), tako i "obične" koje žele da izgledaju elegantno. Kombinuju je uz džins, pantalone, odela, suknje...

I dalje je "broj 1" bela košulja ispod odela!

Ovosezonske bele košulje muškog kroja (duge, sa kragnom i običnim dugmićima) gotovo da se ni po čemu ne razlikuju od svojih "predaka", osim što su poneke ukrašene crnim paspulima, tilom, resama - što im daje notu ženstvenosti.

Pročitajte još: Odeću birajte prema BOJI TENA! Evo koje nijanse vam priliče

Ipak, ako je suditi po fotografijama svetskih trendseterki, i dalje je kombinacija broj jedan ona u kojoj se košulja nosi ispod odela, na primer onog od prins de gala, čak i uz kravatu čiju strogoću donekle "poništavaju" visoke potpetice i moćan nakit.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas