Oglas
· · Komentari: 0
MAČKE

Prgava, bezobrazna i NEODOLJIVA: Da li znate šta je KARDELEN mačka? (VIDEO)

Društvenim mrežama kruže snici mačke koja "maltretira" prolaznike i svi se smeju dok ih gledaju.

1606215323_Kardelin.PNG
Foto: Instagram/ screenshot kardelen_cat
Oglas

Reč je o običnoj, uličnoj mački, šarenog, sivo- belog krzna, koja svakog dana izađe na istanbulsku prometnu ulicu, popne se na stub i kako joj ko priđe ona ga - ogrebe!

Pročitajte još: Pustili su mački horor film, a njena reakcija postala je pravi HIT (VIDEO)

Potpuna je enigma zašto ova mačka maltretira prolaznike, ali veterinari smatraju da svaka mačka ima karakter, a ova maca je, očigledno, prgava. Međutim, kada se bolje pogledaju snimci vidi se da mačka napada samo prolaznike koji joj priđu i krenu rukom da je pomaze. Dakle, maca samo ne voli da se druži sa nepozantima.

Kardelen mačka je pahuljica, visibaba...

Maca je dobila i profil na društvenim mrežama, a u urbanoj kulturi se pojavio i izraz "kardelen mačka". Šta je to? To je turska reč za prvi cvetić koji se pojavi pod snegom, nešto što se izdvaja iz mnoštva, nešto toliko slatko da čovek ne može da se ne razneži...

Kardelen mačka znači neodoljiva! To je maca koja ima karakter!

Pročitajte još: MAČAK ZOFI PRVI PUT UGLEDAO PAHULJICE: Probajte da se ne istopite! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kardelen (@kardelen_cat)

Sada postojji čitava pop kultura kardelen mačaka koje mogu biti mace uličarke, ali i negovane mačke koje zauzimaju zanimljive poze, rade čudne stvari imaju neobičan hobi.

Pročitajte još: MAČKE iz TRI razloga menjaju BOJU SVOG NOSIĆA, a da li treba to da vas ZABRINE?

Nedavno su turski mediji podigli naciju na noge kada je devojčica iz Burse tražila macu koja se izgubila, a reč je o uličnoj mački koju je njena baka hranila...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas