Oglas
· · Komentari: 0
NLO

Princ Filip je dobijao SVE TAJNE izveštaje o posetama NLO, a zanimao ga je jedan INCIDENT

Posle incidenta sa NLO letelicom na imanju njegovog ujaka lorda Mauntenbena, princ Filip je tražio sve izveštaje o takvim "susretima".

1618829163_w_56814889.jpg
Foto: EPA
Oglas

Britanski princ Filip, vojvoda od Edinburga bio je opsednut pričama o vanzemaljcima i neidentifikovanim letecim objektima posebno otkako je lord Luis Mauntbeten napisao zvaničan izveštaj o čudnom susretu sa svemirskim brodom na njegovom imanju.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Admiral i prvi erl od Mauntenbeten od Burme bio je britanski političar i pomorac, ali je daleko poznatiji kao ujak princa Filipa. Upravo je ujak "zarazio" princa Filipa izveštajima o susretu vojnih pilota sa NLO letelicama.

Čerčil znao za NLO
Kada je 1950. godine objavljena knjiga "Kodirano ime anđeo" (Džejson Čepmen), Vinston Čerčil je 28. juna 1962. godine tražio izveštaj od lorda Červela, savetnika za nauku, da mu napiše šta je istina, a šta nije!
Na ujakovom imanju primećena je NLO letelica

Konkretan povod za prinčevo interesovanje bio je izvetšaj Freda Brigsa koji je tvrdio da je primetio NLO letelicu i biće na imanju lorda Montebatena u Hempširu 1955. godine. Letelica je lebdela iznad zemlje na kojoj je video čudno biće sa kacigom.

Pročitajte još: Kako je nastala bolest BOGATIH DAMA? Prva dama SAD imala je modne hirove zbog koji su mislili da je LUDA!

Posle toga suprug engleske kraljice proveo je decenije prikupljajuci mnoštvo knjiga o vanzemaljcima. Fascinaciju je dodatno potkrepio njegov ujak Mauntbeten koji je dao zvanični izveštaj o bizarnom iskustvu koje je pomenuti zaposleni, navodno, imao sa svemirskim brodom na njegovom imanju.

Mapa sa NLO susretima!
Poznavaoci tvrde da je princ Filip na zidu u Bakingemskoj palati imao mapu mesta gde su viđeni neidentifikovani leteći objekti, a tražio je i da vidi poverljive izveštaje Ministarstva odbrane o "bliskim susretima".
Zanimao ga je incident u Rendlešanskoj šumi.

On je prošlog leta čitao knjigu "Haltova perspektiva", koja ispituje dešavanja o incidentu u Rendlešemskoj šumi koji je najpoznatiji britanski susret sa NLO objektom. U incidentu je učestvovala vojska.

Pročitajte još: Najveća komunistička TAJNA: Ko je ubio 4.000 Srba i 12 Nemaca i zašto je Mustafa Golubić viđen u Smederevu?

Naime, događaji su se odigrali u noći 26. i 28. decembra 1980. godine u Rendlešamskoj šumi, neposredno ispred vazduhoplovne baze RAF "Vudbridž", u kojoj su bili smešteni pripadnici Ratnog vazduhoplovstva Sjedinjenih Država.

Prema izjavama svedoka, uključujući izjave potpukovnika Čarlsa Halta, zamenika komandanta baze, osoblje je naišlo na misteriozna jarka svetla i užareni metalni predmet za koji su verovali da bi mogao bitiNLO.

Pročitajte još: "Titanik" je tonuo, a u čamcu broj 15 bio je SRBIN. Spasila ga je kapa!

Taj zbunjujuci događaj nije do kraja razjašnjen, a Ministarstvo odbrane Velike Britanije je tada donelo zaključak da ne predstavlja pretnju po nacionalnu bezbednost.Knjiga koju je princ Čarls čitao napisali su upravo penzionisani pukovnik američkog vazduhoplovstva Čarls Halt i penzionisani detektiv Džon Hanson.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

U pismu upućenom bivšem detektivu, Filipov sekretar brigadir Arči Milera Bejkvel napisao je:

- Siguran sam da će se princ knjigu čitati sa velikim interesovanjem tokom leta!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas