Oglas
· · Komentari: 0
NEOČEKIVANO

Princ Hari našao posao! Ne možete ni zamisliti čime će se baviti

Princ Hari postaće službenik kompanije za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc., izvestio je u utorak Wall Street Journal.

1616515714_princ-Hari.jpg
Foto: EPA
Oglas

Očekuje se da će Hari u novoj ulozi učestvovati u inicijativama poput odluka o strategiji dodele dobrovoljnih priloga i javno će govariti o temama povezanim sa mentalnim zdravljem, navodi se u izveštaju.

BetterUp nije zasad odgovorio na Rojtersov zahtev za komentar.

Pročitajte još: Od čega žive princ Hari i Megan, kad nigde ne rade?

Ranije ovog meseca televizijski intervju Opre Vinfri sa unukom kraljice Elizabete i njegovom suprugom Megan Markl bacio je britansku monarhiju u njenu najveću krizu od 1997. godine, odnosno od smrti princeze Dajane, majke Harija i starijeg brata Vilijama.

Hari (36) i Megan (39) postali su trn u oku monarhije još u januaru prošle godine kada su objavili da će odstupiti od kraljevskih dužnosti i započeti novi život preko Atlantika.

Pročitajte još: Megan Markl slagala Opru Vinfri? Evo kada su se zaista venčali ona i princ Hari (FOTO)

Prošlog meseca Bakingamska palata objavila je da su se Hari i Megan odstupili sa kraljevskih dužnosti i da će time izgubiti pokroviteljstvo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas