Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Princ Vilijam prvi put javno progovorio o najsrećnijem i najtužnijem danu u svom životu

Za Škotsku ga vežu lepe, ali i ružne uspomene

1621929522_vilijam.jpg
Foto: Youtube printscreen/On Demand News
Oglas

Princ Vilijam, poslednjih dana boravio je u Škotskoj, a tokom svog govora, otkrio je da ga za ovu zemlju vežu veoma lepe, ali i ružne uspomene.

Pročitajte još: Princ Hari otkrio koje su bile PRVE REČI malog Arčija: "To je najslađa stvar, koja me u isto vreme rastužuje" (VIDEO)

- Za mene Škotska ima posebno značenje i uvek će imati posebno mesto u mom srcu. Ovde dolazim otkako sam bio mali dečak, a kako sam rastao, postajao sam sve svesniji koliko i moja baka uživa u svakom minutu provedenoj ovde. Isto tako ni moj otac nije srećan nigde osim ovde, kada hoda po brdima - rekao je Vilijam i dodao: 

- U kratko, Škotska je izvor nekih od mojih najlepših uspomena. Isto tako i onih najtužnijih.  Naime, time je 38-godišnji princ Vilijam je otkrio kako je u trenutku kada je 1997. saznao da je poginula njegova majka, princeza Diana, bio je upravo u porodičnom dvorcu u Balmoralu.

- Bio sam u Balmoralu kad su mi rekli da je moja majka umrla. Još uvek u šoku, pronašao sam smirenje na misi u Kreti Kirku tog jutra. A u najtužnijim danima koji su slijedili, pronašao sam utjehu u škotskim prostranstvima. Rezultat svega toga je ta povezanost sa Škotskom koja će do kraja života ostati u mojim venama - dodao je.

Ipak, uz sve bolne uspomene, princa Vilijama za Škotsku vežu i ona najlepša, a to je upoznavanje supruge Kejt Midlton:

Pročitajte još: Princ Hari uporedio život u kraljevskoj porodici sa ZOO VRTOM i filmom "Trumanov šou"

- Ipak, uz sve bolne uspomene, imam i one divne, budući da sam ovvd u Škotskoj, pre 20 godina, prvi puta upoznao Ketrin. Naime, i Kate Midlton i princ Vilijam oboje su studirali u St. Andresu, a on se nada kako će ljubav prema Škotskoj uspeti da prenese i na svoje troje dece.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas