· · Komentari: 0
ŠOK

Princeza Dajana verovala da joj princ Čarls namešta saobraćajnu nesreću? "Želeo je da..."

Pre dva dana je obeležen 60. rođendan princezi Dajani, koja je pre 24 godine poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u Parizu

1625213764_dajana.jpg
Foto: Youtube printscreen

Mnogo je različitih verzija o njenoj smrti, ali ono što je sigurno, postoje i video zapisi u kojima je Dajana napominjala da se veoma često plaši za svoj život.

Pročitajte još: Rade Šerbedžija proslavio 30 godina braka, i otkrio: "Još se čvrsto držimo za ruke"

Tako je u jednom od poslednjih intervjua izjavila, kako princ Čarls planira saobraćajnu nesreću, kako bi mogao da se oženi dadiljom Tigi, koja je čuvala njihove sinove, Vilijama i Harija.

Dajana je verovala da joj Čarls namešta saobraćajnu nesreću

"Moj suprug planira automobilsku nesreću u kojoj ću poginuti, kako će mi otkazati kočnice i kako ću zadobiti ozbiljnu povredu glave i to samo da bi on mogao da se oženi našom dadiljom Tigi, koja čuva Vilijama i Harija, napisala je princeza Dajana u svojem dnevniku, zbog čega je Čarls i bio odmah saslušan u policiji, prenosi Daily Mail.

Pojedini britanski mediji pišu, da je Čarls zaposlio dadilju nakon što se rastao sa Dajanom, a bila je i kuma sinu princa Harija i Megan Markl.

Pročitajte još: Princeza Dajana bi danas napunila 60 godina: Volela je TRI STILA kojima je pisala ISTORIJU MODE (FOTO)

Tokom saslušanja, princ Čarls bio je veoma raspoložen za saradnju sa policijom, jer kako se navodi nije imao šta da skriva, niti je imao bilo kakve slične namere.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.