· · Komentari: 0
STIL

Princezinu TAŠNU sada nose svi: Stil Kejt Midlton kopiraju mlade glumice (FOTO)

Kejt Midlton je postala prava modna ikona, jer su njen stil počele da imitiraju i mlade glumice!

1631168479_Timeline-World-Historz-Documentaries.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Timeline - World History Documentaries

Popularna mlada glumica Selena Gomez (29) potražila je inspiraciju u ormanu Kejt Midlton. Glumica je tako počela da nosi tašne "Aspinal" koje vojvotkinja od Kembridža obožava.

Pročitajte još: CVETNI print nije rezervisan samo za proleće: Tokom JESENI nosiće se OVI komadi (FOTO)

Kejt nosi samo aspinal tašnice

Dobro je pozanto da Kejt Midlton obožava male tašnice sa ručkom. Videli smo je bezbroj puta sa crnom tašnicom u kojoj može da stane samo karmin i manji mobilni telefon. Malu crnu tašnicu nosi u formalnim prilikama.

Kejt aspinal tašnicu nosi uvek i svuda.

Međutim, Kejt isti "aspinal" tašnicu nosi u svakom godišnjem dobu, pa ih ima u nekoliko boja, a svima se dopala njena lavanda tašnica. Tašnica je britanski dizajn.

Dobro je pozanto da Kejt Midlton ima istančan ukus za modu, nosi proverene modele koji joj dobro stoje, ali i milionima drugih žena. Takođe, većina delova njene garderobe sebi mogu da priušte mnoge žene.

Latino zvezda je odabrala boju slonovače

Zanimljivo je da je i američka glumica meksičkog porekla Selena Gomez "ukrala" ideju od Kejt Midlton. Ona je počela da nosi tašnice poput vojvotkinje.

Glumica je odabrala tašnicu boje slonovače.

Selena Gomet se pojavila u NJujorku sa tašnicom kakvu smo viđali u rukama Kejt Midlton.

Pročitajte još: Savršeno ide uz PATIKE: Ovo je model ODELA u koji ćete se zaljubiti ove JESENI (FOTO)

Međutim, Selena Gomez je tašnicu "aspinal" ponela na svoj način: uz kožnu mini suknju, usku bluzu dugačkih rukava i aspinal tašnicu boje slonovače.

Pročitajte još: Da li biste nosili "ĐUBRETARAC"? Najudobniji kaput koji ide uz sve! (FOTO/VIDEO)

I Kejt Midlton ima aspinal tašnicu boje slonovače, ali i svih ostalih boja.

Kejt Midlton voli bezvremenu tašnicu

Kejt Midlton ovu tašnicu nosi veoma hrabro i kombinuje je u svim bojama, pa i žutu. Ona je nosi uz večernje haljine i farmerke.

Pročitajte još: Gosti su bili ŠOKIRANI! Kejt Midlton je uletela u pab sa princezom Šarlot, a imali su JAK RAZLOG

 

 

Tašnica za sve prilike

Kejt Midlton "aspinal" tašnice nosi u svim prilikama od poseta bolnicama do večernjih premijera. i odlaska u operu.

Pročitajte još: PET FRIZURA koje morate isprobati - Izgledaćete 10 godina mlađe! (FOTO)

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.