Oglas
· · Komentari: 0
NEGA

Prirodne maske za lice: PIRE podmlađuje lice, a musli osvežava!

Većina žena, kada je reč o nezi, uglavnom stavlja akcenat na kožu lica, a vrat zanemaruju.

1618219916_vratDepo.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Retko kada obraća pažnju na vrat, iako je poznato da je to deo tela (uz nadlanice) na kojem se najpre pojavljuju vidljivi tragovi starenja. Osim toga, koža na njemu je preosetljiva i sklona diskoloraciji, odnosno promeni boje.

Pročitajte još: Najbolja "korona modna" ideja: Stara suknja i nova kecenja su fantastičan spoj (FOTO)

Da bi vrat što duže zadržao mladalački izgled, neophodno je da ga negujete gotovo svakodnevno. U slučaju da izbegavate kupovne preparate jer strahujete od hemikalija koje oni sadrže, onda je najbolje rešenje da sami, kod kuće, napravite maske od prirodnih sastojaka. Budete li ih često koristili, primetićete razliku, čak iako ste mladi i bore još ne doživljavate kao najvećeg neprijatelja ženske lepote.

Medna
Sadrži samo tri sastojka: med (kašika), žumance i maslinovo ulje (kašika).Mešajte sve sastojke u činiji dok ne dobijete gustu smesu, koju ćete potom naneti na vrat, ostaviti da deluje deset minuta, pa isprati. Ova maska je odlično sredstvo za zatezanje kože

Od krompira

Za ovu masku su vam potrebna samo dva krompira srednje veličine i 4 kašike toplog mleka ili vode.

Napravite pravi pravcijati pire!

Pročitajte još: Najbolji NAPITAK u borbi protiv prehlade, mamurluka i čira na želucu

Skuvajte krompir, ogulite mu koru i izgnječite. Dodajte mleko ili vodu, pa dobro izmiksajte. Smesu nanesite na vrat. Posle pola sata isperite. Nakon toga hidrirajte kožu bilo kojim losionom koji imate. Ova maska je idealna za izbeljivanje kože.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Italijanke su KRALJICE STILA! Budite i vi atraktivne uz ovih 5 modnih trikova (FOTO)

Od jogurta

Potrebni su vam: 2 kašike jogurta, 1 limun, 1/2 kašike meda i dve kapsule vitamina E.

Pomešajte med i vitamin E. Zatim dodajte preostale sastojke i sve dobro sjedinite. Masku nanesite na vrat i ostavite da deluje 20-25 minuta. Isperite hladnom vodom, pa nakon toga upotrebite losion. Posle izvesnog vremena primetićete da ste vratu vratili sjaj..

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas