Oglas
· · Komentari: 1
POZITIVNA ENERGIJA

Prizovite sreću u svoj dom! Pet pravila za PET PROSTORIJA po FENG ŠUIJU!

Pozitivna energija, sreća, mir i blagostanje u domu su ključni za svaku srećnu porodicu, a evo kako da sve to prizovete u svoj životni prostor.

1598302132_feng-sui-pravila.png
Foto: Pixabay
Oglas

Uređenje doma po feng šuji pravilima nije tako zahtevno ni komplikovano, koliko se nekada čini nakon studioznih čitanja saveta za uređenje doma.

Pročitajte još: Vruće vam je u stanu: Primenite OVIH 5 TRIKOVA i rashladite dom BEZ KLIMA UREĐAJA

Središte svakog doma mora biti u prijatnim zemljanim tonovima, a onda treba i da svaki deo kuće prilagodite po principu pet osnovnih pravila

Ova drevna veština donosi uravnoteženje energije u domu, pre svega u svim prostorijama. Kako biste to primenili, najpre se usresredite na središnji deo doma i uredite ga tako da njime vladaju zemljani elementi. To znači kremasti, zlatni tonovi ili žuta boja, udobne fotelje, biljke i umetnička dela sa simbolima mira i zdravlja, ali bez motiva vode. 

Pročitajte još: SAVETI DIZAJNERA: Ne pravite od DOMA SKLADIŠTE

Sada sledite pet jednostavnih pravila, po jedno za svaku prostoriju i vaš dom učinite punim pozitivne energije.

Dnevni boravak


Foto: Depositosphotos

On mora biti opuštajući, stoga izbegavajte oštre linije, staklene predmete i obavezno sakrijte sve moguće kablove. 

Hodnik

Pročitajte još: VEOMA JE VAŽNO gde su OGLEDALA u vašem DOMU: Ovo kaže FENG ŠUI

Ovu prostoriju morate da oslobodite svakog viška, jer on treba da privuče ljude i da im osećaj prijatnosti i ugođaja. Nemojte odlagati stvari tako da se vide, već postavite gradne ormare i vešalice, tako da u hodniku vlada red.

Kuhinja

Pročitajte još: Šta se tačno dešava kada pustite vodu u WC šolji, a NISTE SPUSTILI POKLOPAC? (FOTO)

Potrebno je da odvojite sudoperu i šporet biljkom ili nekom drvenom daskom, kako im se energije vode i vatre ne bi sudarale. Sudoper mora biti uvek uredan, a podjednako tako i frižider.

Kupatilo

Vrata uvijek moraju biti zatvorena, a poklopac na šolji spušten. Nije loše postaviti malo ogledalo na spoljnoj strani vrata kako bi energija ostajala u domu.

Spavaća soba

Izbacite sve viškove. U spavaćoj sobi treba vam krevet, ormar i tepisi, a ispod kreveta ne bi smelo ništa da se nalazi. Ako ste u braku ili vezi, sve morate imati u paru, od noćnih ormarića nadalje, kako bi se uspostavila ravnoteža u vezi.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas