· · Komentari: 0
PROLEĆNO ČIŠĆENJE

PROLEĆNO čišćenje doma po FENG ŠUIJU: Pokrenite dešavanja na polju ljubavi i finansija!

Proleće je sezona obnove, manifestacije ciljeva i akcije.

1619103096_buddha-611561_1920.jpg

Dobro prolećno čišćenje doma može učiniti čuda za vašu energiju. 

Primenite ovih 5 feng šui pravila za prolećno čiščenje doma

Sredite kuhinju za poboljšanje zdravlja i finansija

Rešite se svih stvari koje blokiraju prostor, a posebno obratite pažnju na čišćenje ormarića i frižidera. Stanje vaše kuhinje se odražava na vaše zdravlje, a ujedno predstavlja i centar za finansije vašeg domaćinstva. Očistite sve posude i lonce. Umesto hemijskih sredstava za čišćenje, pređite na prirodna. Sredite sve fioke, radne površine, svetiljke. Otvorite put za svež Či.

Osveživač prostorija:
Privucite novac u vaš dom time što ćete u običnu fajtalicu sipati vodu, a zatim u nju ubaciri malo cimeta i par kapi eteričnog ulja pomorandže. Ovom tečnošću isprskajte ceo dnevni boravak.

Pročitajte još: Napravite šampon i deterdžent od CEĐI, kao naše bake! Kosa će vam reći hvala, a stvari BLISTATI (RECEPT)

Ukrasite dom biljkama

Osvežite prostorije sa tri nove biljke. Odlične izbor za vaš dom po feng šuiju su Zamija i  Japansko drvo (Drvo novca). NJihova zelena boja i zemlja simbolizuju nove početke. Ako planirate da kupite biljke za kuhinju, obavezno uzmite aromatične biljke poput ruzmarina, bosiljka i nane.

Očistite spavaću sobu i kupatilo 

Ovo čišćenje treba da bude temeljno. Pobacajte sve što niste koristili u proteklih 6 meseci. Obratite pažnju na prostor ispod kreveta i prozore. Napravite novi razmeštaj kako bi pokrenuli pozitivna dešavanja u svom životu. 

Pročitajte još: IZBELITE prirodnu boju jaja i pripremite za FARBANJE: Sve što vam treba jesu alkoholno sirće i voda! (VIDEO)

Napravite prostor u ormanu
Ukoliko želite da pozdravite novu ljubavnu vezu u vašem životu, sredite i reorganizujte orman, tako da obavezno ostavite jedan deo prazan. Na taj način ćete ostaviti otvoren prostor za manifestaciju ljubavne veze.
Prazno mesto u ormaru priziva novu ljubavnu priliku u vaš život

Očistite svoju energiju

Nakon što ste sredili glavne tačke za protok energije u vašem domu, posvetite se sebi. Pozdravite promene koje dolaze time što ćete, kupiti novu garderobu, uplatiti tretman lica, masažu ili jednostavno promeniti frizuru. Uživajte u svom sređenom prostoru i uvalite se u omiljenu fotelju uz dobru knjigu i čašu limunade ili šoljicu kafe. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.