Oglas
· · Komentari: 0
PREVENCIJA

PROLEĆNO sunce je najopasnije: Evo kako da brzo oporavite kožu nakon PRVOMAJSKOG izleta na otovrenom

Zaštita kremama za sunce nije jedini način održavanja kože zdravom i hidriranom tokom izlaganja suncu

1619809347_Depositphotos_29984671_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Snabdevena hranljivim sastojcima i dobro hidrirana, koža se manje peruta, što doprinosi da očuvanju  ujednačenog tena. Posebno je potrebno voditi računa nakon izlaganja prvom prolećnom suncu.

To izlaganje je iznenada i predstavlja svojevrsan šok za kožu i ceo organizam. Upravo tada je najbitnije da koži priuštimo pravi piling i tretman, koji će je sačuvati i održati sjajnom i zdravom.

Recept za piling suve kože

Pomešajte kafenu kašicicu sitnog kristal šećera, kafenu kašicicu biljnog ulja, maslinovog, bademovog ili kokosovog ulja i kafenu kašicicu meda. Nanesite na vlažno lice i masirajte kružnim pokretima, pa isperite mlakom vodom i kožu osušite mekim ubrusom.

Recept za piling masne kože

Pomešajte kafenu kašicicu sitno mlevenih zobenih pahuljica sa kafenom kašicicom meda i kafenom kašicicom jogurta. Nanesite na vlažno lice i masirajte kružnim pokretima, pa isperite mlakom vodom i kožu osušite mekim ubrusom.

Recept za piling za telo

U 3 supene kašike biljnog ulja, najbolje maslinovog, dodajte 1 supenu kašiku meda i 4 ravne supene kašike sitnih kristala morske soli. Sve dobro pomešaje u homogenu masu kojoj možete dodati i 2 kapi etarskog ulja (lavande, ruže ili narandžinog cveta), pa masirajte kožu kružnim pokretima, uvek u smeru od periferije prema srcu. Potom se istuširajte toplom vodom.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas