Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

PROMAŠAJI GODINE! Evo koje domaće poznate ličnosti su imale NAJGORA MODNA IZDANJA u 2020. godini (FOTO)

One su uvek doterane, poznate, viđene, slavne, ali nekada naprave potpuno pogrešan izbor...

1608743556_pjimage.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Poznate ličnosti jako vode računa o svom stajlingu i za to čak i neretko angažuju stručnjake, kako bi im pomogle da izgledaju što bolje. 

Izabrali smo za vas neke od najgorih modnih izdanja koje su naše poznate ličnosti ponele u godini za nama...

Svi se trude da privuku pažnju, ali neki to učine i potpuno pogrešnim stajlingom i privuku podsmehe ujavnosti, posebno na društvenim mrežama. Izabrali smo za vas neke od najgorih modnih izdanja koje su naše poznate ličnosti ponele u godini za nama.

A sada Rada! Bez pevačice Rade Manojlović čini se da bi i ova lista bila potpuni promašaj, obzirom da je ova muzička zvezda odavno poznata po pogrešno odabranim modnim komadima. Čak ni njeno prezgodno telo u ovim drvnim komadima ne mogu poptaviti situaciju. Rado, kako tamne dokolenice na cipele? Zar zlatne šnale na kaiševima nisu ostale u pretprošlom veku?

Rijaliti zvezda koja se obrela u muzičkim vodama, Kristina Kija Kockar i dalje ne može da se pronađe u modnom stilu, po kome bismo je prepoznali. I dok ona izgubljeno luta između modnih komada, mi smo na prvi pogled pronašli njenu najgoru modnu kombinaciju - rupičasti komplet. Ili se ove dve krpe imaju neki drugi naziv? Nismo siguni, ali no no Kija.

U Novoj godini pokušaj da se nađeš na pravom putu među svim lutanjima koje si sebi dopustila u 2020. godini.

Uprkos svojoj višedecenijskoj karijeri, na kojoj joj skidamo kapu, za stajling koji je ponela na Beoviziji 2020. godine, najviše bismo voleli da smo tu kapu mogli da navučemo na oči da ne gledamo ovu autfit. Popularna pevačica Neda Ukraden ponela je neobičnu kombinaciju naše poznatog kreatora na kojoj je bilo svega previše, ali stila najmanje. 

Možda smo mi previše sofisticirani, ili je Neda verovala pogrešnim ljudima pri odabiru stajlinga?

I jesenji favorit za izbog najgoreg stajlinga ponela je glumica Lidija Vukićević. Ova zgodna glumica, ponosno nosi svoje godine i savršeno izvajano telo. Ipak, ovog puta potpuno pogrešno je na njega navukla, čini se, sve što je stigla.

Draga Lidija, kaiš ispod pojasa na farmerkama dubokog struka? Jambolija ja rukovima jakne? Mora da nam se priviđa!

Pevačica Indi Aradinović ove godine napravila je potpunu transformaciju, i posle životne bitke nakon operacije smanjenja želuca, uspela u svojoj nameri. Skinula je veliki broj kilograma, ali ne i epitete pevačice sa često upitnim modnim izborom.

Indi, naša novogodišnja želja je da odmah baciš ovaj kaiš! Razmisli i o ostalim komadima iz prošlosti sa ove fotografije.

Za ljubitelje devedesetih Jelena Karleuša je ponela idealne modne komade. Mini leopard haljinica sa ravnim izrezima i naočare iz svemira? Ova svetska zvezda najčešće se može pohvaliti savršenim modnim kombinacijama, ali ovog puta nas je zatekla.

I najveće zvezda za kraj! Lepa Brenama decenijama važi za jedno od najbolje stilizovanih poznatih ličnosti, ali u godini za nama i ona je esperimentisala. I sa garderobom i sa frizurom, barem za fotografisanje. Breno, izbrišite ovu fotografiju, molimo vas!

Naša lista ima još kandidata. Koji modni promašaj je vama ostao u sećanju u, sada već prethodnoj godini?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas