Oglas
· · Komentari: 0
TRIK

Promeniće vam život: Isprobajte trik za pripremu peršuna i korijandera (VIDEO)

Jedna korisnica Tik Toka podelila je video koji će vam uštedeti vreme u kuhinji

1617100431_pesun.png
Foto: Printscreen / Tik Tok/morielbethobertanner
Oglas


Žena je špdečoča trik koji će vam uštedeti dosta vremena, prilikom pripremanja začinskog bilja, a i sama je prokomentarisala da "osecća kao da je izgubila godine svog života“, tek što ga je otkrila.

Pročitajte još: Možda ćete se iznenaditi: Znate li da ove namirnice u sebi sadrže veštačke boje?

Što se tiče pripremanja bilja poput korijandera ili peršuna, mnogi domaći kuvari obavljaju neprijatan posao čupanja biljke iz stabljike, kako bi se spremile za seckanje, a potom i pripremu. Ova žena podelila je mnogo lakši način da obavite posao bez preterane muke. Korisnica je trik primenila na peršunu koji je pripremala da doda kao dodatak hrani.

 

@morielbethobertanner

#lifehack

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Umesto da ga stavite na dasku za sečenje, stabljike je provukla kriz rende, na delu predviđenom za sir i potom samo iščipala stabljike, dok je jestivi deo peršuna skinula rukom sa rendea i stavila na dasku. Efekat je neverovatan i brz. Klip je pregledan više od milion puta, a komentari zadovoljnih pratilaca i dalje se nižu. Pogledajte video i isporbajte ovaj trik!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas