· · Komentari: 0
DEVICE

Proračunata je, OZBILJNA, sistematična i POUZDANA, a bez nje bi u svetu VLADAO HAOS

Smatra se da pripada hladnijim znacima, jer, u njenom svetu je sve proračunato i precizno postavljeno.

1598600103_couple-731890_1280.jpg
Foto: Piksabej

Devica je zemljani znak koji u prirodnom horoskopu vlada šestim poljem koje predstavlja logiku, analitiku, uslužnost, zdravlje i posao.  Nema prostora za velike ljubavne oscilacije, a ako u ranoj mladosti doživi razočaranje u stanju je da decenijama kasnije samuje i analizira sve doživljaje iz veze koja je bila promašaj.

Pročitajte još: U NOVEMBRU sve će izgledati kao RUŽAN SAN, granice će početi da se otvaraju, a šta nas čeka od NOVE GODINE?!

Kao roditelji su...
Ako u ranoj mladosti postanu roditelji, preterana zahtevnost i kriticizam mogu potpuno upropastiti svaki pokušaj ostvarivanja bliskog odnosa sa decom. Ukoliko u ovo uđu u zrelom dobu, odnos se zasniva na tradicionalnom vaspitanju u kome ovaj znak kao roditelj sprovodi konzervativna pravila.

Devica je oličenje poslovnosti i odgovornosti. Međutim, bez obzira na to one retko zauzimaju visoki položaj u radnom okruženju. Maksimalno dostigunuće je šefovsko mesto, a najbolje se snalazi u zdravstvu, farmaciji ali i samostalnim uslužnim delatnostima.

Bik je savršen spoj, ekonomski i emotivni.

Odmerenost ovog znaka zahteva da u emotivne odnose ulaze obazrivo sa već detaljno analiziranim tokom veze koja mora biti ozbiljna i obećavajuća na duge staze. Najbolje se slaže sa zemljanim znacima. Osim sa svojim tu su i:

Veza sa Jarcem je hladna, dosadna i uspešna.

Jarac - ovaj odnos se iz daljine prepoznaje po hladnom i odmerenom ponašanju partnera. Bez spontanosti i lepršavosti, ovaj par odiše dosadom, pa stoga nisu omiljeni ni okruženi velikim brojem prijatelja. Dugo opstaju zajedno, jer svaki problem rešavaju kratkim informativnim dogovorom kojim odlučuju gde je čemu mesto.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Bik - ekonomičnost i postojanost ovog znaka privući će hladnu Devicu, pa će za nju idealna bračna prilika biti upravo u liku ovog partnera koji ume da ekonomiše kako novcem tako i emocijama. Ovaj par dugoročno opstaje zajedno jer je razvod kao mogućnost unapred isključena.

Sa Rakom vlada savršeni sklad, sa Škorpijom buran razvod...

Kompromisno rešenje može naći sa vodenim znacima:

Odlični šefovi, tačnije uvek šefovi Foto: Depozit

Rak - porodičan i vredan, ovaj znak će privući pedantnu Devicu. Ovaj par odaje utisak savršenog sklada, svaki potez se dugo planira i ne postoje nikakva iznenađenja. Međutim, ova veza opstaje na temeljima kompromisa požrtvovanog Raka.

Pročitajte još: U NOVEMBRU sve će izgledati kao RUŽAN SAN, granice će početi da se otvaraju, a šta nas čeka od NOVE GODINE?!

Škorpija - magnetična za sve znake, njoj neće biti problem da na prvi pogled uzdrma suzdržanu Devicu. Odnos funkcioniše dok škorpijska strastvenost i fanatičnost potpuno ne užasnu hladnu prirodu Device posle čega izbijaju okrutne svađe u kojima obostrano padaju teške reči.

Blizanci ih užasavaju, a Strelac šokira!

Potpuni nesklad u odnosima Devicu očekuje sa ovim znacima:

Blizanac - teškoće izbijaju već pri prvom susretu. Zajednički vladar Merkur može ih spojiti samo pod uslovom ako je dobro međusobno aspektovan. Ipak, postojanu i principijelnu Devicu užasava neuhvatljivost i površnost jednog Blizanca, pa u zajedničkom životu ovaj par teško funkcioniše.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Strelac - osim prijateljskog odnosa, ovaj par ne može ostvariti dublje kontakte koji bi karakterisali emotivnu vezu. Za detinjastog Strelca, Devica je preozbiljna i dosadna, dok nju, pak, užasava njegov nerealno optimističan pogled na život. Erotski se ne privlače i brak je osuđen na probleme.

Sa Ribama se rado žene i taj odnos je...hm

Naizgled dve suprotnosti, Devica i Ribe često stupaju u brak. Ova tiha i povučena zajednica vodi život daleko od očiju javnosti. Prirodna potreba Ribe je da se žrtvuje i služi, pa će ovaj odnos, upravo međusobnim dopunjavanjem dugo odolevati iskušenjima.

Ovna ne razume, Vagu ne shvata, a Lav je plaši!

Ostala su još četiri znaka: Ovan, Vaga, Lav i Vodolija. Za razliku od prethodno nabrojanih koji imaju, ako ništa drugo, barem izazovan aspekt, Devica sa ova četiri znaka nema nikakve dodirne tačke. Pa će tako Ovnova nepromišljenost i brzina biti potpuno neshvatljiva za njenu studioznu i sporu prirodu. Vagina kultura i šarm mogu samo na prvi pogled delovati obećavajuće. Sklona usamljeničkom životu, Devici će njen javni život delovati užasavajuće, osim ukoliko su vladari Venera u Devici ili Merkur u Vagi, tada ovaj spoj može trajno opstati.

Pročitajte još: Najviše državnika je rođeno u OVOM znaku, a ne prezaju ni od ORUŽJA!

Lavovima je potrebno strastveno divljenje i otvoreno pokazivanje ljubavi što kritički nastrojena Devica nije u stanju da razume i ostvari. Na kraju, zanimljiva Vodolija može privući Devicu i naterati je da upotrebi sve svoje intelektualne kapacitete.

Vodolija je dovodi do potpunog ludila!

S obzirom na to da Vodolija igra po svojim pravilima i ne poštuje nikakve konvencije može na kraju izazvati opšti bes i histeričan napad kome je Devica, kada je savladaju anksioznost i nezadovoljstvo, sklona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.