Oglas
· · Komentari: 0
NEGA

Proslavljena manekenka SINDI KRAFORD otkrila TAJNU svoje negovane kože! (FOTO/VIDEO)

Jedan od najpoznatijih supermodela na svetu, Sindi Kraford, ni u šestoj deceniji ne prestaje da oduševljava svojom lepotom i negovanim izgledom.

1609674249_Sindi-Kraford1.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / cindycrawford
Oglas

Osim u genima, tajna njenog izgleda leži u pravilnoj nezi i ishrani, kao i kontinuiranom čišćenju i hidrataciji lica.  Kao i sve žene i Sindi ima mali "kućni" trik, a njen se krije u primeni sastojaka koje možemo pronaći u svačijoj kuhinji.

Pročitajte još: Uradite sami masažu: Smanjuje bore i zateže mišiće lica (VIDEO)

Sindi Kraford će u februaru proslaviti 55. rođendan, ali i dalje zapanjuje svojim izgledom. Sudeći prema njenim poslednjim fotografijama, gotovo je neverovatno da je ovaj bivši supermodel već dobro zakoračio u šestu deceniju života. Mnogi se pitaju u čemu je njena tajna i šta je to čini tako mladolikom.

Jedan od razloga što još uvek izgleda tako dobro krije se u tome što je svoju bjuti rutinu prilagodila svojim godinama. Danas nosi manje šminke nego ikada i svoju je pažnju usmerila na negu kože.

Pročitajte još: NIKADA NE STAVLJAJTE MLEKO ZA TELO NA LICE, a evo i zbog čega!

LJubav prema dekorativnoj, zamenila je ljubavlju prema preparativnoj kozmetici.

- Rekla bih da je to najveća evolucija za mene. To je sve nekako došlo intuitivno s godinama - otkrila je u intervjuu za Vog i dodala kako ključ svog izgleda vidi u održavanju unutrašnjeg mira:

- Mislim da je najvažnije da se brinete o svom telu i umu, vašim odnosima i ako imate prijateljice s kojima se možete smejati i podeliti sve s njima.

Pravilna nega je najbolja briga

Briga za kožu, prema Sindi, znači obavezno čišćenje ujutru i uveče, toniranje i nanošenje kvalitetne kreme, a dnevna hidratantna krema takođe bi trebala uključivati ​​i visoku SPF zaštitu.

Pročitajte još: Svim mladolikim ženama jedna stvar je zajednička - One se strogo drže OVIH PRAVILA

Sindi napominje kako u tu rutinu možete dodati i serum, ako imate specifične probleme s kožom, kao što su hoperpigmentacije ili vidljive pore. Kada je koža u dobrom stanju možete preskočiti tešku šminku i pustiti je da zablista u punom sjaju.

Ona preferira prirodan izgled u kojem oči lagano naglašava s malo maskare, a obrve tamnom olovkom. Povremeno nosi i ruž, a preferira svetlije nijanse.

Takođe, svoj dobar izgled duguje i pravilnoj ishrani i vežbanju tri puta nedeljno. Sindi smatra da je važno da žene nauče kako da pokažu svoje "osnovno lice", a postizanje prirodnog izgleda je inspirisalo i ime njene linije šminke - Cindy Crawford's Basic Face - sa Sonjom Kašuk.

Bjuti tajna: Mleko i mineralna voda

Sindi ima i jedan neobičan ritual pomoću kojeg održava mladolikost lica, a preuzela ga je ni manje ni više nego od Kleopatre.

Pročitajte još: Šljampavo, široko i udobno, a OVAJ detalj će biti NAJVAŽNIJI (FOTO)

Legenda kaže da je egipatska kraljica, koju su svojevremeno nazivali najepšom ženom sveta, zapanjujući izgled kože dugovala kupkama na bazi mleka. Sindi ne preferira kupke, već svoje lice povremeno prska mešavinom mleka i mineralne vode.

Ona smatra kako mlečna kiselina iz mleka pomaže u ljuštenju mrtve i suve kože i trenutno hehidrira i posvetljuje kožu. Pripremljeni piling je vrlo nežan i kožu čini svežom.

Pročitajte još: Pahulja, lampion, jelkica i još ukrasa na novogodišnjim noktima (VIDEO)

O dobrobiti ovog pomalo neobičnog rituala lepote i lekovitosti mleka svedoče brojni članci nastali na tu temu u renomiranim medicinskim časopisima. 

Moramo priznati da Sindi uistinu izgleda sjajno, pa bi ovaj trik valjalo isprobati!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas