Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Proživljava teške trenutke: Poznata glumica slomljena zbog gubitka dva bliska muškarca

Velika tuga zadesila je slavnu glumicu, koja je svoj bol podelila putem društvenih mreža.

1593245142_nikol-kidman-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /cbcnews
Oglas

Glumica NIkol Kidman, doživela je dva velika gubitka za samo dva dana, a svoju tugu podelila je i sa pratiocima putem društvene mreže Instagram, gde im je otkrila kako se oseća.

Pročitajte još: Preminuo čuveni HOLIVUDSKI reditelj

Slavna glumica ostala je bez prijatelja i producenta Stiv Binga koji je izvršio samoubistvo i slavog režisera Džoela Šumahera koji je preminuo nakon teške bolesti. "Srce mi je slomljeno.

Foto: Instagram printscreen/nicolekidman

Džoel je bio jako inteligentan prijatelj, brižan i sa smislom za humor. Nedostajaćeš mi", napisala je, da bi posle nekoliko sati saznala da se skokom sa zgrade ubio i drugi njen prijatelj Stiv Bing, sa kojim je bila veoma bliska.

Pročitajte još: Poznati američki producent izvršio samoubistvo

Po medijima se često pisalo,posebno 2004. godine, da su Kidman i Bing u vezi jersu ih često viđali zahedno na večerama, ali istina je da su samo bili jako dobri prijatelji.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas