Oglas
· · Komentari: 0
RODE

Bacile reket: Jelena Janković pokazala stomačić, a ove dve teniserke su već SUPER mame (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavila se prva fotografija na kojoj se vidi Jelena Janković od kada je u blagoslovenom stanju.

1612211966_Jelena-Jankovic.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / m25_uae
Oglas

Bivša teniserka Jelena Janković trenutno se nalazi u Frudžejri, jednom od sedam u sastavu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ovde je došla da bi posetila teniski turnir, a tu se susrela sa brojnim obožavateljima koji su želeli da se fotografišu sa njom.

Pročitajte još: Trudna JELENA gradi vilu u Srbiji, izdvojiće ogromnu sumu novca, a Nole će joj biti komšija!

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija sa jednim obožavateljem, a na njoj se jasno nazire stomak proslavljene teniserke.

Ovo je prva fotografija na kojoj se vidi trudnički stomačić Jelene Janković, a ona je odevena u dugu crnu haljinu sa printom i sa maskom na licu.

Da podsetimo, Jelena Janković je od proleća prošle godine u emotivnoj vezi sa doktorom Brankom Baraćem. On je internista-reumatolog i veoma je cenjen u svojoj profesiji, a radi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

A i ove dame iz sveta tenisa, pored nekadašnjih izuzetno uspešnih sportskih karijera, su sada uspešne i u ulogama majki, što želimo i Jeleni u budućnosti.

Pročitajte još: Spremite se za ŠOK: Bila je SEKS simbol 90-tih, svi muškarci su je želeli, a evo kako DANAS izgleda

Tako i Ana Ivanović, koja je u braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom još od 2016. godine, ima dva dečaka Luku i Leona.

A  bivša ruska teniserka i manekenka, Ana Kurnjikova, supruga Enrikea Iglesijasa, je danas na svom zvaničnom Instagram profilu podelila simpatičan video na kom sa svojom ćerkicom razgovara dok gledaju u more. 

Pročitajte još: Britni Spirs prozvala Džastina Timberlejka ispod bizarnog videa: "Ovo je jezivo" (VIDEO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas