· · Komentari: 0
SERIJE

Prva reakcija na "Seks i grad" je muk i neverica: Čemu PLATORME i TUFNE? (FOTO)

Prve reakcije na "Seks i grad" su očajne, ali videćemo šta sledi dalje.

1626161598_Sex-i-grad.PNG
Foto: Instagram/ screenshot sarahjessicaparker

Sara Džesika Parker nije izdržala i objavila je prvu sliku sa snimanja nastavka kultne serije "Seks i grad". To je samo slika, ali dovoljna da nam pokaže u kom pravcu će se kretati serija.

Pročitajte još: Kejt Midlton na Vimbldonu nosila cipele od 4,500 dinara, a svi pričaju i o ROZE haljini! (FOTO)

Kakvu če garderobu nositi Keri, Miranda i Šarlot?

Nema žene na planeti koja se nije orbadovala kada su u januaru najavili nastavak serije "Seks i grad". Odmah su se pojavila dva pitanja: Kako će objasniti odsustvo Samante i šta će nositi preostale tri drugarice, jer se i moda promenila?

Da li će "Seks i grad 2" postavljati trendove?

Serija "Seks i grad" je bila popularna ne samo zbog zanimljive priče četiri NJujorčanke koje muku muče sa muškarcima, već i zbog mode. Mnogi delovi garderobe koju su nosile Keri, Šarlota, Samanta i Miranda našle su put do žena širom sveta.

Zašto platforme?
Ženama se ne sviđaju "Celine" platforme na nogama Keri, jer deluju rogobatno!
Štikle, široko i sve već viđeno!

Jedno je sigurno - štikle, dugačko i široko! Naime, sve tri glumice nose štikle, a Keri crne latforme. Keri Bredšo nosi široku crno-belu pepito suknju na glok. Uz suknju ima i belu široku košulju. Kosa je prepoznatljive dužine na nekoliko mesta "slomljena".

Pročitajte još: Ističe NAJBOLJE na ženi: Detalj bez kojeg ne smete završiti leto (FOTO)

Šarlot izgleda kao tetka

Šarlota je obučena u crnu "olovka suknju" i crnu bluzu sa belim tufnicama, spuštenu sa ramena. Izgled je upotpunjen crnim salonkama i "šanel" tašnicom. Ni njena frizura nije promenjena. Komentari prve fotografije sa snimanja nisu pozdravile ni izgled Šarlot, jer mnogi misle da joj ne služi na čast pokazivanje ramena, a ni košulja na tufne, smatraju, Šarloti ne stoji dobro i da izgleda "kao tetka".

Mirandine pantalone su prošle najbolje.

Miranda jedina nosi pantalone, bele i široke sa kaišem i košuljom pastelnih boja. NJena frizura je kratka i plava. Miranda jedina nije dobila loše kritike za stajling, već pozitivne komentare da jedina izgelda kao NJujorčanka!

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons (51) je odabrala savršenu letnju BELU HALJINU (FOTO)

Pošto smo na drugo pitanje dobili odgovor - devojke će i dalje nositi firmiranu garderobu i postavljati standarde, čekamo odgovor na drugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Pročitajte još: Ovako se sada oblače Italijanke: Tri modne ideje sa kojima nećete POGREŠITI (FOTO)

I na kraju, neki su na objavljivali na društvenoj mreži Twitter da će se, možda, ponovo pojaviti Samanta. Bez glumice Kim Katral sigurno neće serija biti ista.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.