Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Prvi su nosili ŠTIKLE, više lažu i prvi kažu VOLIM TE!

Da li znate o kome je reč?

1608910703_Depositphotos_183863048_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Statistički podaci ne moraju uvek da budu suvoparni i dosadni, već i veoma zabavni, poput ovih vezanih za jači pol.

Znate li da, tokom života, muškarac provede godinu dana gledajući druge žene, a ne svoju partnerku, a šest meseci brijući se? Dnevno, u proseku, slažu čak šest puta, i u minutu trepnu 11 puta, za razliku od žena koje to učine u 19 navrata.

Pročitajte još: Mladi par seks ima samo na Božić, a ovo je razlog

Prema istraživanjima, muškarci u proseku prvi kažu “Volim te”, ali i imaju pet odsto veće šanse da ih udari grom.

I oni imaju nešto kao PMS sindrom!

Oni hodaju sedam odsto sporije nego inače kada su sa svojom izabranicom, a znoje se dva puta više od žena. Prve štikle, u 17. veku, nosili su baš muškarci, a, bez obzira na visoke potpetice, ćelavi su, u proseku, viši od onih sa kosom. Uz to, tri puta su skloniji zloupotrebi alkohola od žena i češće od njih izvršavaju samoubistvo.

Pročitajte još: DOKTORI UPOZORAVAJU: Ono što radite pre seksa može vas jako skupo koštati

Imaju stanje nalik ženskom PMS-u, sindrom povezan sa sniženim nivoom testosterona u krvi, zbog kog su depresivni, razdražljivi i povučeniji nego inače.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas