· · Komentari: 0
TALENAT

Prvu ulogu je imao u filmu "Južni vetar", a sada glumi u "Tajni vinove loze": On je naš najinteligentniji glumac i član je MENSE!

Mladog glumaca Luku Grbića (20) trenutno gledamo u popularnoj seriji "Tajna vinove loze".

1616446655_nenad-maras.png
Foto: Printscreen / YouTube / Pijeca TV

Luka Grbić je mladi umetnik koji se proslavio u popularnom filmu "Južni vetar" (2018), u kojem je glumio mlađeg brata glavnog junaka.

Za ulogu u Južnom vetru nagrađen je za najboljeg debitanta na "Filmskom festivalu"

Pročitajte još: Devedesetih je pevao najlepše balade, a devojčice su ludele za njim: Izgleda mlađe i bolje nego ikad (FOTO)

Upisuje Fakultet dramskih umetnosti dok je još bio srednjoškolac i đak Prve beogradske gimnazije.

Luka je najinteligentiji glumac

Prvi put pred kamere je stao tokom snimanja film "Južni vetar", glumivši sa Bogdanom Diklićem i Milošem Bikovićem.

Pročitajte još: Tokom 90-ih bio je najpopularniji tinejdžer na svetu, a onda je doživeo MOŽDANI UDAR i izgubio pamćenje!

Ono što je zanimljivo za Luku je da je član Mense i za sada je naš najinteligentniji glumac.

U jednom intervjuu je otkrio kada se javila ljubav prema glumi:

- Krenuo sam na glumu da idem u prvom razredu osnove škole u umetničku radionicu "Kesić". Voleo sam te časove. Bilo je to mojih pet minuta na sceni. Kad sam upisao Prvu gimnaziju, morao sam s tim da prekinem. Desila mi se uloga u "Južnom vetru" i onda sam odlučio da probam da upišem i FDU - rekao je za "Kurir" Luka.

Takođe, tada je istakao da prijemni za Fakultet pamti kao jedan od najlepših dana u životu, a ujedno je dao i savet za sve buduće glumce:

- Bio je to jedan od mojih najlepših i najvećih dana u životu. Čekao sam da pročitaju moje ime i da izađem na scenu. Nisam video nikog ispred sebe i kao da sam gledao u zid. Pokušao sam da pokažem sebe, a sve što se desilo bila je sreća. Ušao sam u uži krug i video koliko želim time da se bavim. Savet od mene za sve koji žele da upišu glumu jeste da na prijemnom ne treba da pokažu šta su naučili glumački, već šta mogu i šta su spremni da urade.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.