Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

PUN MESEC će večeras prodrmati odnose: Škorpija neka se osami, OVAN neka ohladi glavu

Večeras je pun Mesec u Vagi i mnoge će stvari izbaciti na površinu.

1616681842_Depositphotos_43993557_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ovaj pun Mesec će staviti akcenat na partnerske odnose. Pošto Vaga teži balansu sada je vreme da pokušate da se distancirate i "odmerite" svoje emocije. Ovaj pun Mesec će sve izbaciti na površinu.

Pročitajte još: TRI horoskopska pobednika godine, a prvi su Ribe, koje treba da se spreme za SPEKTAKL

Tamo gde nešto ne valja mulj će isplivati na površinu, a tamo gde je sve uredu - odnosi će se još više učvrstiti. Verovatno se pitate da li previše dajete emocija, da li previše trpite u vezi, da li je ova veza nešto u šta vredi ulagati? Bezbroj pitanja vam prolazi kroz glavu. A, nigde odgovora....

Pun Mesec je uvek nagomilana energija.

Sam pun Mesec po sebi nosi nagomilanu tenziju kao i jake emocije. Svega je previše. Čaša samo što nije prelila. Najbolji savet je da se, ako možete, primirite na nekoliko dana i da pokušate da ćutite. Probajte da budete nemi posmatrač. Sve će se samo od sebe pokazati i vi ništa nećete morati da radite.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Pun Mesec u Vagi se dešava na moćnom osmom stepenu Škorpije. Škorpija sama po sebi predstavlja kraj starog i početak novog. Zato samo polako, bez ishitrenih reakcija, osluškujte prvenstveno sebe, a onda partnera i okolinu. Mulj će sam izaći isto kao i čista sreća!

Ovan treba da se primiri i ne donosi odluku na prečac. Neka prođe pun mesec, ohladite glavu.

Koji znakovi će najviše osetiti ovaj pun Mesec?

Ovan

Vama se pun Mesec dešava u polju partnerstva. Prozvani su ljubavni odnosi isto tako i poslovni. Za ljubav je najmudriji savet: samo polako i mirno. Za posao ponude stižu, ali vi kao da imate manjak samopuzdanja. Polako. Ne donosite odluku u istoj sekundi. Dobro razmotrite i primirite se nekoliko dana taman dok ne prođe pun Mesec, a onda hladne glave donesite odluku.

Škorpija

Vama se pun Mesec dešava u vašem 12 polju. To traži od vas da se povučete u svoje dubine i da se osamite. Tek tada donosite ispravne odluke. Uvek slušajte svoju intuiciju!

Pročitajte još: Ovi znaci će vam ZABITI nož u leđa! Škorpija to čini iz najpoštenijih namera

Vaga

Od vas ovaj pun Mesec traži da se jedino skoncentrišete na sebe. Osluškujete svoje potrebe, želje, seksualnost. Ako vam nešto smeta recite. Ako dođe do rasprave upotrebite svoju diplomatiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas