· · Komentari: 0
BAKINA KUHINJA

Punjeni TOST za doručak: Najukusniji način da iskoristite jučerašnji hleb! (RECEPT/VIDEO)

Doručak koji će vas oduševiti.

1628835850_20210812_124920--1-.jpg
FOTO: bakina kuhinja

Iz bakine kuhinje stiže jednostavna ideja za doručak - vreme je za malo drugačiji tost!

Pročitajte još: Domaći RECEPT za PELAT bez konzervansa: Uz OVAJ trik će zimnica moći da vam stoji i do TRI GODINE! (VIDEO)

Recept za tost

Sastojci:

  • tost hleb (ili jučerašnji hleb)
  • 50 gr šunke
  • pola praziluka
  • pola crvene sveže paprike
  • 2 jaja
  • 1 kašika sira
  • malo kačkavalja

Priprema:

U činiju razbiti jaja, dodati jednu kašiku sira i kačkavalja pa umutiti. Dodati papriku (sitne kockice), seckan praziluk i šunku. Sve izjednačiti. Tostu iseći sredinu tj izvaditi kocku . 

Tost prazan staviti u tiganj u koji ste dodali malo ulja koliko da podmažete tiganj. U svaku kocku tosta ubacite prethodno pripremljenu smesu. Pritisnite lopaticom i pecite oko 3 min.

Stavite po kašiku rendanog kačkavalja i isečeni deo tosta i ponovo pritisnite i polako prevrnite i pecite sa druge strane.

Okrenite par puta. Ukupno se peče 6-7 minuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.