· · Komentari: 0
POLJUBAC

Računica je jasna: Ovo je idealna RAZLIKA U VISINI za najlepši poljubac ikad

Nema lepšeg osećaja od onoga kada treba da se podignete na prste da biste ga dohvatili da se poljubite.

1616602158_couple-2585328_1280.jpg
Foto: Piksabej

Optimalnom poljupcu ponekad stoji na putu samo jedno: on je previsok, a ona se očajnički proteže da bi da dosegnula jedva do njegove brade ili je on niži od nje, pa se ona mora spustiti i pritom se devojka ne oseća nimalo ženstveno.

Pročitajte još: Na uspešnu vezu i brak utiče i vaš DNK

Čak i ako je žena iste visine kao muškarac, ni to nije savršeno. Zašto? Jer nema lepšeg osećaja od onoga kada treba da se podignete na prste da biste ga dohvatili da se poljubite.

Da skratimo, naučnici su izračunali koja je idealna razlika u visini za ljubljenje između momka i devojke.

Pročitajte još: Dokazano: Seks u dvadesetim je najgori, a evo kada je najbolji!

Rezultat je sledeći: muškarac bi trebao da bude za devet procenata viši od žene. To znači da bi ženi visokoj 1,65 centimetara idealan bio muškarac 15 centimetara viši od nje, znači 1,80 centimetara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.