· · Komentari: 0
POZNATI

Rade Šerbedžija proslavio 30 godina braka, i otkrio: "Još se čvrsto držimo za ruke"

Rade Šerbedžija i Lenka udovički venčali su se 29. juna 1991. godine

1625065497_rade-i-lenka.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Regional Express - Nezavisni Istarski Portal

Glumac i muzičar Rade Šerbedžija objavio je na svom Fejsbuk profilu emotivnu poruku uoči tridesete godišnjice braka sa pozorišnom glumicom i rediteljkom Lenkom Udovički.

Pročitajte još: "Dugo je bolovala neizlečivo i teško. Bila je u komi!": RADE ŠERBEDžIJA ispričao kada se poslednji put čuo sa MIROM FURLAN

„Večeras je 30. godišnjica Lenkinog i moga venčanja… Vjenčali smo se u Beogradu 29. 6. 1991. godine… Mjenjali smo gradove i države. Rodili smo troje djece. Napravili smo vlastiti teatar na najljepšem otoku na jadranskom moru. Imamo divnu obitelj. Imamo i dovoljno pravih prijatelja. I još se čvrsto držimo za ruke“, napisao je glumac.

Poruku je pratila i pesma „Filipa Kljajića 32“, koja nosi naziv po ulici u kojoj je Lenka stanovala kada su se upoznali. Ova pesma posvećena je upravo njoj.

Podsetimo, Rade Šerbedžija i Lenka Udovički upoznali su se 1990. godine u Subotici. Glumac je od svoje supruge stariji 20 godina. Venčali su se kada je on imao 43, a ona 23 godine.

Iz prvog braka sa balerinom Ivankom Cerovac glumac ima sina Danila i ćerku Luciju, dok sa Lenkom ima tri ćerke: Ninu, Vanju i Milicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.