Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Radite od kuće? Ovo su 5 JEDINSTVENIH ideja za uređenje kućne kancelarije

Rad od kuće je nov životni stil. Prihvatite ovo sa stilom tako što ćete urediti svoj radni prostor i učiniti ga živim i živopisnim.

1613397669_Depositphotos_157116026_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Većina nas danas radi od kuće. Sada je vreme da postavite svoju kućnu kancelariju i učinite je zapanjujućom. Posedovanje određenog radnog prostora u vašem domu može vam pomoći da pređete u režim rada i povećate efikasnost i produktivnost.

Pročitajte još: Pravila za uređenje SPAVAĆE SOBE koja donose ljubav i pozitivnu energiju

Ideje su svuda...

Imati prelepu sobu i motivišuće okruženje koje će vas oraspoložiti i podići raspoloženje. Dostupne su razne opcije za ukrašavanje vaše kućne kancelarije, bilo da se dodaje naglašeni zid ili da hoćete da ukrasite radni sto. Dakle, evo nekoliko jednostavnih i zabavnih ideja za uređenje uređenje kućne kancelarije.

Uključite umetnost

Dodajte pop-art da biste ulepšali svoj prostor i učinili da izgleda živopisno. Uključite umetnost koja vas predstavlja ili nešto što vas inspiriše da budete najbolja verzija sebe na poslu.

Pročitajte još: Biće kao iz časopisa: Promenite ove sitnice u svom domu

Tabla za podsetnike - plutana tabla

Foto: Depozit

Ako imate tablu za podsetnike, sačuvaćete se od problema zaboravljanja. Možete jednostavno da prikačite beleške čiodama, a takođe možete okačiti i neke motivacijske postere za ukrašavanje vašeg radnog prostora.

Akcentne lampe

Odlučite se za naglašenu lampu za radni sto kako biste vašem radnom prostoru dodali malo života i učinili da izgleda smelo. .

Budite kreativni u osmišljavanju radnog prostora

Učinite ga živahnim

Od nameštaja do dodatne opreme, umesto dosadnih i sivih, odaberite svetle i živopisne opcije. Ako imate svetlo i živopisno okruženje, tako ćete se i osećati.

Pročitajte još: Kako da čaršavi uvek budu sveži i mekani: Trik je u dve stvari

Dodajte zelenilo

Dodavanje biljaka, bilo stvarnih ili veštačkih, sigurno će oživeti vaše radno mesto i učiniće da se osećate sveže i vedro. Biljke će imati umirujuće dejstvo i pomoći će vam da umire vaše živce tokom tih užurbanih sastanaka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas