· · Komentari: 0
PLANETE

Rak laže iz straha, Blizanci iz interesa, a OVAJ znak se patološki boji istine

Ko su najveći lažovi među horoskopskim znacima?

1615817025_Depositphotos_125899432_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Svi znaci ponekada kriju istinu, ali u zodijaku se nalaze i četiri prevejana "lažova". Ovu osobinu im ne treba uzeti za zlo, jer oni to obično rade iz najbolje namere.

Pročitajte još: Natalna karta upozorava kome treba ODBITI KUMSTVO: Astrolog Suzana Ban upozorava

Ribe

Ribe su predvodnici u laganju, mada je teško ustanoviti da li one zaista lažu?! One žive u svom paralelnom univerzumu i dešavanja oko njih posmatraju kroz svoju prizmu. One same ne znaju šta je laž, a šta je istina. NJihova primarana percepcija je takva da kada urone u svoj svet tu izgube kompas. One jednostavno veruju u ono što žele da veruju. Jako su osetljive i tada izgovaraju laž jer se boje posledice istine.

Ribe lažu kada se boje istine!

Rak

NJegova potreba da slaže je jednostavna - laže jer želi da kontroliše okruženje. Poštoima manjak samopozdanja i nikada ne sme da kaže istinu. onda se prikloni okruženju i kaže ono što oni žele da čuju. Na taj način se nije zamerio okolini i dobio je ono što želi.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Blizanci

Poznati su po tome da umeju da se prilagode svakoj situaciji. U njima živi više ljudi. Oni imaju svog blizanca. Koriste ga kada smatraju da je potrebno. Uglavnom je to potreba da dobiju ono što žele ili da pridobiju nečiju pažnju. Čak i u ljubavi umeju da lažu. Pravi glumci!

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Vodolija

Kod njih važi pravilo: "cilj opravdava sredstvo". Poznati su po tome da umeju da i jednoj i drugoj strani daju za pravo. Urođena im je diplomatija, ali ne kao kod Vage već više nekako intuitivno pa će tu svoju osobinu vešto koristiti samo zato da bi dobili ono što žele. Iz svake laži izlaze kao pobednici, jer dok se okolina opasulji - oni su već dobili šta su želeli.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.