· · Komentari: 0
LJUBAV

Raskinuli ste, a i dalje se volite: Ovo su greške koje pravite u vezi

Ponekad raskidamo iako su osećanja i dalje tu.

1611144859_Depositphotos_82357788_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Raskid je najčešće najteža stvar u vezi, posebno ako se prepreke pokažu nepremostivima, a osećanja su i dalje prisustna.

Pročitajte još: Tri sna o SEKSU koji nas najčešće PROGONE tokom noći

Treba dobro razmisliti o problemima koji su se javljali u vezi.

Više se ne osećate poželjno

Svaka veza podrazumeva smenjivanje faza. Ako ste se dobro upoznali i dođete do tačke monotonije, može se desiti da se vi ili vaš partner osećate neželjeno. Zato je dobro da uvek radite na svom intimnom životu, da ga negujete i osvežavate na razne načine. 

Potrudite se da pokažete svu ljubav ali i strast prema partneru.

Previše ste predvidljivi

Predvidljivost može i te kako uticati na dosadu u vezi. Zato je dobro da zajedno isprobate nove stvari, a otvoreno iznosite predloge i ideje. To će vas navesti da uradite nešto što ranije niste ni pokušali.

Pročitajte još: Žene nekim stvarima pridaju toliko značaja, a muškarci neće ni da primete: O čemu se tačno radi?

Usamljenost

Usamljenost je povezana sa zanemarivanjem, a ovo je jedan od najčešćih razloga za prekid. Zapamtite da partner nikada ne bi trebalo da se oseća sam, posebno kada je sa vama. Zato ako primetite da ne razgovara sa vama, odnosno ne postavlja vam pitanja, budite sigurni da nešto nije u redu.

Pročitajte još: Psihoterapeut poručuje ženama: NIKADA ne ulazite u vezu s muškarcem koji ovo radi

Obratite pažnju na partnerove potrebe

Zanemarivanje

Ponekad se može desiti da u potpunosti nenamerno zanemarite svog partnera. Ipak, ako to postane svakodnevnica, učinićete da se vaš partner oseća zanemaren. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.