· · Komentari: 0
KORISNO

RASPADATE SE od posla? Mudre žene vam otkrivaju PET TRIKOVA

Većini zaposlenih žena je dan previše kratak za kućne, porodične i poslovne obaveze. Ove tehnike će vam pomoći.

1602164788_Depositphotos_77855710_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Čišćenje, peglanje, kuvanje, pranje, učenje sa decom... Nema kraja!

Pomoću ovih proverenih tehnika brže ćete završiti sve obaveze u toku dana i posvetiti malo vremena sebi!

Pročitajte još: Ako dete PLAČE u tuđim rukama - NADRLJALI ste! Pod hitno nešto preduzmite!

Svakog dana po malo

Obaveze za koje vam je potrebno mnogo vremena podelite na manje zadatke koje ćete obavljati svakog dana. To je posebno korisno kada sređujete kuću. Podelite posao na pola sata, ali svakog dana odradite tih pola sata. Tako ćete spasiti čitav dan!

Podelite poslove na sve ukućane Foto: Depozit

Priprema unapred

Da biste ujutru mirno otišli na posao i odveli decu u školu, uveče spremite užinu i šta ćete obući. Pre nego što deca odu na spavanje tražite im da odaberu, u skladu sa vremenskom prognozom, šta će sutra obući.

Bacite šta ne koristite
Sve što ne koristite - bacite. Stare kreme, karmine, odeća koju godinama ne nosite, tanjire koji se ne koriste...
Deca će pomažući stvoriti osećaj odgovornosti

Podelite kućne poslove

Pranje sudoba, usisavanje i raspremanje podelite na ostale ukućane. Deca sigurno nešto od toga mogud a rade. Obavljanjem kućnih poslova će deca razviti osećaj za odgovornost.

Pročitajte još: Danas ih kažnjavate BATINAMA, sutra ćete CRVENETI zbog toga

Boja za lakše snalaženje

Deca svaki put koriste drugu čašu? Bacaju čarape? Nabavite kutije za prljav veš u koje će svako ubacivati svoje stvari. Kupite i kutije za igračke u koje će sami pospremati. Neka svako ima svoju čašu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.