Oglas
· · Komentari: 1
LEGENDE

Rasplakala gledaoce: Goldi Houn otrkila TAJNU iz mladosti (FOTO)

Goldi Houn je otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata na početku njene karijere.

1620814138_GOLDI.PNG
Foto: Instagram/ screenshot goldiehawn
Oglas

Goldi Houn ima 75 godina, supruga koji je obožava, uspešnu ćerku i unuku koja je pljunuta ona!

Pročitajte još: ANASTASIJA Ražnatović prošetala novu frizuru! Modni hit ili potpuni promašaj? (FOTO)

Pamtimo je po mnogim filmovima, ali uloga u "Klubu prvih žena" (The First Wives Club) bila je legendarna. Udala se 1983. godine za Kurta Rasela, kolegu glumca, a njihov brak je srećan već četiri decenije! Ima ćerku Kejt Hadson, takođe poznatu glumicu, a njena unuka Rio veoma liči na nju.

Goldi je super-uspešna i srećna, ali nije bila!

Međutim, u ranim danima kada je počinjala karijeru Holdi Houn je doživela užasne stresove, šokove i mentalne probleme. Ona je, u jutarnjem programu "Good Morning Britain" iskreno priznala da je sa 21. godinom bila depresivna. U emisiju se uključila iz kuće u Los Anđelesu.

- Kada sam bila mlada bila sam užasno depresivna. Imala sam 21. godinu, stremila sam uspešnoj karijeri, ali bilo je veoma teško. Ništa nisam želela, ništa men ije zanimalo, bila sam depresivna. Išla sam kod psihijatra i naučila sam kako da kontrolišem mozak - kaže Goldi.

Pročitajte još: Miki Mećava već 15 godina nosi ovaj modni detalj: Otkrio zbog čega ima čak 15 istih marama (FOTO)

Glumica je sada veliki govornik u udruženju za mentalno zdravlje.

- Ne razumem zašto se više ne priča o mentalnom zdravlju i zašto u učionicama ne uvedu predmet koji će pomoći deci da se bolje osećaju. Sreća je lični izbor. Nažalost, mnogima to nije velika stvar - kaže glumica.

Bila je depresivna, lečila se godinama.

Goldi je kao mlada htela da bude plesačica, ali nije imala snage da se izbori za taj san. NJu je bilo sramota da iskreno kaže šta je zanima. Posle terapije osećala se bolje i smatra da treba da doprinese da se drugi oslobode i skupe snage da žive srećan život.

- Pandemija je izazvala frustraciju, a teško je roditeljima i još teže deci, pa treba očekivati velike mentalne probleme kod mlađih generacija - kaže Goldi.

Pročitajte još: NEVEROVATAN slučaj grada na Aljasci! Svi stanovnici i institucije su smešteni u jednu zgradu (VIDEO)

- Deca se ne osećaju bezbedno i moramo da se izborimo da period pandemije ne ostavi trajne posledice na psihu dece - zaključuje Goldi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas